INHOUD
Meer lezen
9
Bier past perfect
in het fast casual
dining segment.
De mannen van Colonne 24.
4 NIEUWS
Met o.a. Brouwerijtour groot succes,
Aanbieding THE SUB® en HNS zoekt
35 Operators.
6 EXCLUSIEF INTERVIEW MET CHARLENE
DE CARVALHO-HEINEKEN
Charlene de Carvalho-Heineken en Michel de
Carvalho kijken terug op 150jaar HEINEKEN.
9 90.000 BLIKJES PER UUR
De opbouw van de nieuwe productielijn,
Colonne 24.
10 DIVERSITY
Sinds oktober is er een nieuw ambassadeurs
team Diversity. Wat zijn de plannen?
12 END2END
Tijdens de Leiderschapsdag op 25 september
werd het End2End concept geïntroduceerd.
24 HET NIEUWE DINEREN
Fast casual dining is een opkomend
fenomeen in de horeca. Wat is het en hoe
kan HEINEKEN hiervan profiteren?
26 KANSEN VOOR ZIJ-INSTROMERS
Karim Bakouri heeft als eerste'zij-instromer'
een baan weten te bemachtigen bij
HEINEKEN.
28 BRUGGENBOUWERS
Snel en efficiënt produceren en tegelijk ook
maatwerk bieden? Bij HEINEKEN kan het!
30 BIER A LA CARTE
Het is herfst. Tijd voor Amstel Bock!
31 AGENDA
Wat is er te doen in november en december?
32 MOMENTOPNAME
Yes, WIEKEN!
14 KLAAR VOOR DE TOEKOMST
Onno de Groot, directeur Dekamarkt, vertelt
over zijn nieuwste concept World of Food.
17 VRAGENVUUR
Hajo de Wilde en Maarten Wismans over
het winnen van de titel 'Beste buitendienst
van Nederland'.
18 BREWLOCK VEROVERT AMERIKA
BrewLock, het 20 liter one way fust, is de
eerste grote tapbier-innovatie in Amerika.
20 FIT, FITTER, FITTEST
Welke initiatieven zijn er van start gegaan
voor FIT@HEINEKEN?
23 VEILIG WERKEN ZOETERWOUDE
De herhaling van veiligheidsthema's heeft
een positief effect op de bewustwording van
collega's.
Waar lees je meer over bier of
andere relevante onderwerpen?
HEINEKEN NL Magazine raadt
in elk nummer tijdschriften,
verslagen, rapporten of boeken
aan die de moeite waard zijn!
BIERBLAD!
In het derde nummer van
ons eigen relatiemaga
zine Bierblad kun je deze
keer een interview lezen
met het ondernemersduo
Michel Pais en Bram van Es,
de nieuwe eigenaren van
Vondelpark3, die een neus
hebben voor toplocaties. Verder vertellen 4
professionals in de horeca over hun liefde voor
het vak, is er aandacht voor de opkomst van
alcoholvrij en twee heerlijke najaarsrecepten.
MARKETING TRIBUNE
Een swingende uitgave
over het omarmen van
grote en kleine merken
van de electronic dance
music. HEINEKEN, Uni
lever, Samsung en Uber
vertellen waarom ze hun
marketingstrategie juist
afstemmen op dit segment en de bijbeho
rende doelgroepen. Verder twee onderzoe
ken: het Marketing Salaris Survey 2014 en
het MarketingTribune-jubileumonderzoek.
2 HEINEKEN NL magazine download nu de app-versie van hnl magazine