Goed gescoord HEALTH CHECK GEWOON EVEN DOEN! Driekwart van de collega's hebben ook echt wat met het advies gedaan aan de slag en zo kun je veel problemen verhelpen, verbeteren of zelfs vóór zijn." Ook verkooptelefoniste Edith de Graaf (56) deed mee. Edith: "Nu ik wat ouder word, vind ik het extra prettig om te weten hoe het ervoor staat. De laatste keer kreeg ik een advies mee vanwege mijn hoge bloeddruk en cholesterol. Door de Check was ik er vroeg bij en kon ik direct actie ondernemen. Heel waardevol. Een aanrader voor ieder een." Meer informatie? Kijk op www.heinekenhealthcheck.nl of informeer bij de arbodienst: arbodienst@heineken.nl en (071) 5458800. Goed nieuws voor theeleuten: Bazar Coffee Tea heeft nu naast de gewone thee ook een premiumtheelijn, met de smaken Wild Berry, Rooibos Spice, Herbal Mint, Green Tea Lemon, English Breakfast en Earl Grey. De theesoorten zitten in nylon theezakjes en zijn verpakt in luxe doosjes. Daarmee wil Bazar nóg beter inspelen op de behoefte van klanten aan smaakverfijning. Café De Bobbel in Maastricht is uitge roepen tot Café van het Jaar 2012. Het Brand-café van eigenaar Taco van der Bijl eindigde op de eerste plaats in de Café Top 100 van vakblad Misset Horeca. Goed nieuws: in de lijst waren het vooral de merken van HEINEKEN die de top 10 domineerden. 1 Café De Bobbel, Maastricht (Brand) 2 Anvers, Tilburg (Bavaria) 3 Bonte Koe, Purmerend (Brand) 4 In de Wildeman, Amsterdam (Brand) 5 De Stee, Leeuwarden (Heineken) 6 In de Karkol, Maastricht (Brand) 7 Samson, Nijmegen (Heineken) 8 Hoppe, Amsterdam (Amstel) 9 Van Ruysdael, Heemskerk (Amstel) 10 De Morgenstond, Griendtsveen (Bavaria) In totaal wordt bij 39 cafés in de top 100 een van onze merken getapt (Brand achttien keer, Heineken veertien keer en Amstel zeven keer). HEINEKEN NL magazine 5 Heb jij je al opgegeven voor de Health Check? Het kostje helemaal niets en kan je juist heel veel opleveren. Toos Lemmens van de arbodienst legt uit: "De Health Check is vrijwillig, wordt per locatie georganiseerd en vindt plaats op je eigen afdeling. Tijdens de Check wordt vooral gekeken naar leefstijl, fitheid, kans op hart- en vaatziekten en risicofactoren die de werkplek met zich meebrengt. De resultaten worden direct met je besproken. Daar kun je dan mee

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken NL Magazine | 2012 | | pagina 5