getrouwd, twee kinderen, nummer drie is onderweg.
regional marketingmanager West-Europa,
als trainee Commercie in 1996.
"Ik moest naar Oeganda om uit te zoeken of er
exportmogelijkheden waren vanuit Tanzania en Rwanda. In
eerste instantie heb je geen idee hoe je zoiets aan moet pakken,
maar gaandeweg kom je tot een oplossing. Het is ontzettend
leuk datje zo'n kans krijgt. De opdrachten zijn heel verschil
lend, daardoor krijg je een goed beeld van de organisatie."
"Ik heb veel geleerd toen ik zelf een paar weken als
vertegenwoordiger de weg op moest. Sommige dingen kun je
niet uit boeken leren, die moetje gewoon doen. Verder heb ik
ondervonden dat er in andere culturen toch anders gewerkt
wordt. Daar heb ik in mijn loopbaan veel aan gehad."
getrouwd en een zoon van veertien maanden,
nummer twee is onderweg.
marketingmanager voor Brand, Cider
en speciaal bier.
als trainee Commercie in 1999.
"Ik moest eerst een training opstellen voor
key-accountmanagers van Heineken International. Vervol
gens werd ik junior brandmanager bij Brand bier en daarna
zou ik naar Martinique gaan. Toen werd ik gevraagd om met
een te starten in een baan als trademarketeer bij Vrumona.
Dat heb ik gedaan en daar heb ik nooit spijt van gehad.
Die buitenlandervaring is later meer dan goedgemaakt."
"Je collega-trainees kom je op ver
schillende cursussen tegen. Ik herinner me dat we samen
een vlot moesten bouwen en in de openlucht moesten sla
pen. We hebben veel lol gehad. Een aantal van hen zie ik nog
regelmatig."
woont samen, heeft drie kinderen.
financieel directeur Scottish Newcastle
UK.
als trainee Finance in 1995.
"Bij brouwerij De Ridder in Maastricht
had ik mijn eerste trainee-opdracht. Overdag hard werken in
de brouwerij en 's avonds op pad met de verkoopleider om klan
ten in de horeca te ontmoeten. Mooi bedrijf, prettige sfeer."
nderd? "Ik was geen student die almaar
aan het studeren was. Ik heb veel gereisd en veel dingen naast
mijn studie gedaan. Tegenwoordig hebben studenten minder
tijd om dat te doen, maar ik ben erg te spreken over het talent
dat we binnenhalen. Ze werken hard, laten zichzelf zien en
zijn zeer nieuwsgierig. Ze durven nog lekker de zogenaamde
domme vragen te stellen waar wij ook geen antwoord op
hebben."
Heineken nl magazine [19]