Hotel-restaurant Badhu, Utrecht KLANT Het Rechthuis Huis den Hoek Café de Maan Ouwehands Dierenpark Saké xo In 2004 openden de ontwerpers Leonie Oost veen (41) en haar partner Dan Knijff (44) hun eerste horecazaak, met een heel eigen concept. Inmiddels hebben ze twee zeer succesvolle zaken. Hoe gaan de zaken? Bevalt het zakendoen met Heineken? Hoe zien jullie de toekomst? Heineken is nauw betrokken bij de organisatie van hardcore popfestival Defqon.l en het veel rustigere muziekfestijn Zand (beiden ca. 25.000 bezoekers). Deze evenementen/ festivals worden jaarlijks georganiseerd op het strand van Almere. Andere evenementen zijn de Koninginnenacht in Utrecht, de zomerfees ten in Gorinchem, Hilversum Alive, de kermis in Blaricum en de Parade in Utrecht. "■'■fc BRANDSLANG Sinds 8 oktober jl. - tegelijk met de lancering van het nieuwe bockbier-vormen 13 Utrechtse horecabedrijven de Utrechtse Brandslang. Amersfoort bestaat dit jaar 750 jaar. Dit wordt met allerlei sport- en muziekevenementen gevierd. Ook de winnaar van het tv-program- ma Mijn tent is Top (restaurant De Pastinaeck) heeft de stad op de kaart gezet. Adres Googweg 1, Muiderberg Soort horeca Hotel-restaurant Product Amstel Adres Hoogstraat 126, Haasdrecht Soort horeca Café-bar (bruine kroeg) Waarvandaan Hertog Jan en Dommelsch Product Heineken Adres Twijnstraat 3, Utrecht Soort horeca Café Waarvandaan Warsteiner Product Brand en Heineken Extra Cold Adres Grebbeweg 111 Waarvandaan Dommelsch Product Heineken Adres Brouwerstraat 15, Almere Soort horeca Aziatisch restaurant Product Heineken Adres Meulmansweg 2, Woerden Soort horeca Café Restaurant Product Brand en Heineken extra Cold "Heel erg goed. We zijn in 2004 begonnen met het Aziatische restaurant LE:EN (Lekker eten en meer, red.). Eind vorig jaar hebben we Badhu geopend, een op de Arabische haman geïn spireerd hotel en restaurant. Het hotel loopt nog niet zoals we willen, maar het restaurant gaat top. We zijn, samen met drie anderen, genomineerd voor de Hospitality Style Awards van 'Venuez'. Op 1 december is de prijsuitreiking." "Het duurde even voor de vertegenwoordiger begreep dat wij precies weten wat we willen en bepaalde zaken echt anders aanpakken. Zo willen we geen tap omdat we dat niet bij de sfeer vinden passen. We schenken Heineken-bier, uit de groene flesjes. Heel bewust, want daarmee geven we mensen het gevoel dat ze even in het buitenland zijn." "Met LE:EN en Badhu als ons visitekaartje hopen we in de toe komst voor andere horecaondernemers te mogen ontwerpen. Wellicht dat we ook wel nieuwe klanten vinden via het netwerk van Heineken." Badhu ligt in Tuinwijk, even buiten het centrum van Utrecht. Het restaurant heeft en vloeroppervlakte van 180 m2. en biedt plaats aan ongeveer 100 mensen. Het hotel telt acht kamers. De keuken is Arabisch; drie a vier kleine hap jes die samen één maaltijd vormen. In totaal werken er 30 mensen bij Badhu. Heineken nl magazine [17]

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken NL Magazine | 2009 | | pagina 23