Mensenwerk
23
Dat brand
OR voor
heel HNS?
r hun eigen ervaringen en
toekomst van de mede-
LEZERSOORDEEL
ee OR-leden van het eerste uur
Paperclips of uitzendkrachten,
hop of glas, inkopen doen we bijna
allemaal, elke dag. Zo wordt het
De oudste brouwerij van Neder
land heeft nu het nieuwste
museum: een kijkje bij de ope
ning van 't Brandgeveul in Wijlre.
Dit jaar verschijnt er geen So
ciaal Jaarverslag. In plaats daar
van bevat Heineken NL magazine
vier keer een extra bijlage. In dit
nummer de eerste aflevering:
Foppe de Haan en vier Heineken-
teamleiders over leiderschap.
Heineken NL magazine vraagt steeds twee Heineken
medewerkers om hun oordeel te vellen over de hoofd
artikelen. Deze maand: Frans Roelfsema, TPM Facilitator
Brouwerij Zoeterwoude en Marjolein van Waardhuizen,
Trade Marketing coördinator, Vrumona.
COLOFON HEINEKEN NL MAGAZINE IS EEN UITGAVE VAN HEINEKEN NEDERLAND
VOOR ALLE MEDEWERKERS VAN HEINEKEN NEDERLAND EN VERSCHIJNT TIEN KEER PER JAAR
HOOFDREDACTIE HANS SJOUKE KOOPAL COÖRDINATIE EN ADVIES GERTENAAR
COMMUNICATIE AAN DIT NUMMER WERKTEN MEE FFLOORTJE TER HEURNE, RAQUEL
MOURIK, MARIETTA NOLLEN, HILDE POSTMA, PETER STEEMAN, ANNEMIE DE VRIES
FOTOGRAFIE JAN-DIRK VAN DER BURG, HENK VAN ESCH, WIM HOLLEMANS, LIZZY
KALISVAART, MICHIEL VAN NIEUWKERK, THOMAS SCHLIJPER, MARTIJN STEINER LOVISA.
ART DIRECTION EN VORMGEVING ATELIER VAN GOG, AMSTERDAM CONCEPT,
EINDREDACTIE EN PRODUCTIE PROOF COMMUNICATION, AMSTERDAM DRUK DRUKKERIJ
GROEN B.V., LEIDEN REDACTIEADRES REDACTIE HEINEKEN NL MAGAZINE, POSTBUS 530,
2380 BD ZOETERWOUDE, KAMER 2.486, redactie@heineken.nl OPLAGE 5.500
EXEMPLAREN NIETS UIT DEZE UITGAVE MAG WORDEN OVERGENOMEN OF VERMENIGVULDIGD ZONDER
VOORAFGAANDE SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE UITGEVER.
Heineken nl magazine [3]
RECHT UIT HET HART
Hoe koop jij in?
DIALOOG
Het verschil tussen bok en bok.
VRAGENVUUR
Wat is de zin van de Heineken Finance Academy?
MOMENTOPNAME
Dam-tot-Damloop.
NIEUWS
Met o.a. Heineken-vrouwen bereiken de top, de grootste
horeca-ergernissen en een eigen website voor Sourcy.
KLANT
Melief Bender, het oudste café van Rotterdam.
IN ACTIE VOOR HET KLIMAAT
Wat doen we om het werkklimaat bij Heineken te verbeteren?