FEEST!
De dag dat deze editie van Heineken NL magazine bij
jullie op de mat valt, is er een groot feest in 's-Hertogen-
bosch. Het is precies vijftig jaar geleden dat Freddy
Heineken samen met Z.K.H. Prins Bernhard de Bossche
brouwerij officieel opende. Het begin van een mooie
brouwtraditie, vandaag gevierd met een groot feest
voor onze medewerkers, relaties en de Bosschenaren
op de Parade in 's-Hertogenbosch.
Feest was het de afgelopen weken ook in het Holland
Heineken House in Beijing en bij de opening van
Heineken The City op 5 juli in Amsterdam. Heineken
laat zich van haar beste kant zien.
Dat doet ook Horeca, zoals je kunt lezen in dit nummer.
Er wordt hard gewerkt om de positie van Heineken in
de horecamarkt te verstevigen. Door voortdurend te
streven naar verbetering van kwaliteit én kwaliteits
beleving, moeten we ervoor zorgen dat de horeca-
klanten niet meer om ons heen willen en kunnen.
In deze editie is er tevens ruimte voor reflectie. Anders
dan andere jaren wordt de informatie uit het Sociaal
Jaarverslag dit jaar opgenomen in vier opeenvolgende
nummers van Heineken NL magazine. We trappen af
met de bijgevoegde 'Feiten Cijfers Heineken Neder
land'. Klein en handzaam alle feiten op een rij. Een
nadere toelichting volgt in de komende edities.
Langzaam komt het einde van de zomer in zicht en
doet de herfst zijn intrede. Uiteraard zullen we ons ook
in deze periode weer van onze beste kant laten zien.
Dus laten we alles in het werk stellen om ook de laatste
maanden van het jaar tot een feest te maken!
Koos Tromp
Directeur Financiën Heineken Nederland