MICHEL
NIJSSEN
0
Accountmanager:
Michel Nijssen, unit
Zijn toptent:
Uitbaters:
Belangrijke inbreng:
ij Jansen in Groningen
t-Willem en Sandra
"Vanuit mijn netwerk
leg ik contacten met leveranciers, na het
succes van de eerste serie willen vele
leveranciers graag meewerken.
Overigens gaat de begeleiding veel
verder dan normaal. Door alle hectiek
word je echt het klankbord van de
ondernemers. Laatst kwamen we laat
terug van de presentatie van
Trademarketing in Horeca City. Toen ben
ik met Sandra meegegaan om de kinder
en op te halen bij de crèche, zodat Bart
meteen kon gaan schilderen."
B "De kandidaten
komen uit Groningen en hebben hier
vroeger ook een studentenkroeg gehad.
In Bij Jansen gaan ze biologische maal
tijden serveren. Ze kopen in bij biolo
gische boeren uit de omgeving en
schenken Max Havelaarkoffie. In de
binnentuin lopen zelfs een paar kippen
en konijnen rond. Al het goede wat het
Groningse boerenleven heeft te bieden
wordt middenin de stad naar een
horecaconcept vertaald. Naast het
restaurant komt er ook een zeer fraai en
bierig proeflokaal, met dank aan de inzet
van de Brouwketel. Daar komen 9 kranen
waarvan 6 met speciaalbieren, en de
nieuwste POS-lijn van de Brouwketel."
Het wordt een span
nende multifunctionele tent waar
gastvrijheid met hoofdletters wordt
geschreven. De kandidaten zijn media
geniek. Hij is een grote teddybeer, zij
staat als boerendochter voor pure
schoonheid. Iedereen is wildenthousiast."
ÉpOO hecto
liter (Brand, Amstel, Heineken Extra Cold
en de speciaalbieren)