HORECA-UNITS GINGEN SAMEN
In het kader van Operatie Springbok zijn in Rotterdam vier horeca-units
samengesmolten tot de unit Zuid-Holland. In september ging het complete
team aan de slag in het opgefriste kantoorpand. Hoe hebben de collega's
in Rotterdam de overgang ervaren?
Alex Griffioen (46)
accountmanager
Holland-Zuid (Barendrecht)
het open kantoorpand
langere reistijd
Vorige uni
Positief ove
Minder blij met:
BEST
"Voor veel van mijn collega's brak met Operatie
Springbok een onzekere periode aan. Onze vestiging,
Holland-Zuid, zou verdwijnen en onze unitmanager
werd overgeplaatst naar Etten-Leur en vertrok eerder
om de boel daar op te zetten. Kort ervoor was mijn
afdeling, Commercie, gereorganiseerd. Daardoor was
de kans minimaal dat er bij ons ontslagen zouden val
len. Dit voelt bijna als een nieuwe baan. Ik ben collega's
kwijtgeraakt en ik heb er nieuwe bij gekregen. Met de
een heb je natuurlijk meer dan met de ander, maar op
den duur zal dat allemaal wel in elkaar vallen. Met een
aantal commerciële mensen, binnendienstmedewer
kers, verkooptelefonistes en logistieke personen vorm ik
een verkoopteam. Samen willen we de klantgerichtheid
en de service verbeteren. Deze week gaan we met zijn
allen uit eten.
Voor mij persoonlijk is er niet veel veranderd, al sta ik
wel vaker in de file omdat ik nu de andere kant op moet
rijden. Gelukkig kan ik thuis beginnen met het verwer
ken van mijn mail. Daardoor vertrek ik anderhalf uur
later van huis. Overigens kon dat altijd al, maar vroeger
vond ik het niet nodig."
[4] Heineken nl magazine