HORECA-UNITS GINGEN SAMEN In het kader van Operatie Springbok zijn in Rotterdam vier horeca-units samengesmolten tot de unit Zuid-Holland. In september ging het complete team aan de slag in het opgefriste kantoorpand. Hoe hebben de collega's in Rotterdam de overgang ervaren? Alex Griffioen (46) accountmanager Holland-Zuid (Barendrecht) het open kantoorpand langere reistijd Vorige uni Positief ove Minder blij met: BEST "Voor veel van mijn collega's brak met Operatie Springbok een onzekere periode aan. Onze vestiging, Holland-Zuid, zou verdwijnen en onze unitmanager werd overgeplaatst naar Etten-Leur en vertrok eerder om de boel daar op te zetten. Kort ervoor was mijn afdeling, Commercie, gereorganiseerd. Daardoor was de kans minimaal dat er bij ons ontslagen zouden val len. Dit voelt bijna als een nieuwe baan. Ik ben collega's kwijtgeraakt en ik heb er nieuwe bij gekregen. Met de een heb je natuurlijk meer dan met de ander, maar op den duur zal dat allemaal wel in elkaar vallen. Met een aantal commerciële mensen, binnendienstmedewer kers, verkooptelefonistes en logistieke personen vorm ik een verkoopteam. Samen willen we de klantgerichtheid en de service verbeteren. Deze week gaan we met zijn allen uit eten. Voor mij persoonlijk is er niet veel veranderd, al sta ik wel vaker in de file omdat ik nu de andere kant op moet rijden. Gelukkig kan ik thuis beginnen met het verwer ken van mijn mail. Daardoor vertrek ik anderhalf uur later van huis. Overigens kon dat altijd al, maar vroeger vond ik het niet nodig." [4] Heineken nl magazine

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken NL Magazine | 2008 | | pagina 10