Restaurant Het Heimwee, Nijmegen KLANT Met jarenlange ervaring op zak deden Pim en Simone Ansink (allebei 33 jaar) waar ze altijd van droomden: ze kochten hun eigen restaurant. Sinds een halfjaar zijn ze trotse eigenaren van 'Het Heimwee' in Nijmegen. "Bij het weggaan, zeggen we tegen onze gasten: hopelijk wordt u morgen met een Heimweegevoel wakker." Waarom is jullie restaurant het leukste in de wijde omtrek? Wat vind je zelf het leukst? Wat is jullie favoriete Heineken-product? Bevalt het zakendoen met Heineken? Hebben jullie een advies voor de directie van Heineken? Met wie zou je wel eens het glas willen heffen? [10] Heineken nl magazine FEITEN EN CIIFERS 'Het Heimwee' heeft een Frans georiënteerde keuken met een wereldse inslag. Er wordt graag gewerkt met streekproducten. Maximaal kunnen er 55 tot zestig gasten eten. Een ster halen is niet belangrijk. Kwaliteit en tevreden gasten wel. Het restaurant is van dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 18.00 uur. "Om de huiskamersfeer. Het is een oud pand met een warme uitstraling. We kwamen er binnen en het voelde meteen helemaal goed. En ons team is jong: onze chef is pas 25 jaar. We zijn allemaal enthousiast en hebben hart voor onze zaak." "Dat we gasten echt een welkom gevoel geven. Het zit 'm in kleine dingen: aan tafel uitleg geven over de wijn bijvoor beeld. Pim of ik laten mensen altijd even persoonlijk uit als ze weggaan. Ze hebben het gevoel bij iemand thuis te zijn geweest. Zelf missen we dat welkome gevoel nog wel eens als we buiten de deur eten." "Brand Urtyp. 's Avonds als we klaar zijn, drinken we met z'n allen een glas Urtyp. Vaste prik." "We hebben ze zelf binnengehaald, omdat we zulke goede ervaringen hadden vanuit Amsterdam. Sander Kuip, onze accountmanager, denkt echt mee. Midden in de verhuizing belde hij maandagochtend op of we nog iets wilden bestel len. Daar was ik heel blij mee, want in alle drukte waren we dat gewoon vergeten. En heel belangrijk: contact met Heineken is geen eenrichtingverkeer. Sander belt regelma tig of komt even langs." "Blijf altijd trots op je vak en enthousiast over je product." "Met al ons personeel, op het succes van de afgelopen vijf maanden. Ze hebben het zo goed gedaan!"

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken NL Magazine | 2007 | | pagina 16