WERUSCHCA
GEERTJE SVEN
RICHARD
"Door deze manier van sponsoren kunnen we dingen laten 'Mijn Tent is Top', tot 3 april elke dinsdag op RTL5 om 21.30 uur
zien die je niet kwijt kunt in een filmpje van dertig seconden. (herhaling op woensdag op RTL7 om 20.30 uur).
Daarin gaat het meer om het imago: Heineken is groots en Meer informatie: www.mijntentistop.nl.
innovatief. In 'Mijn Tent is Top' kunnen we ook laten zien
waarom we innovatief zijn. Waarom hebben we bijvoorbeeld
verschillende tapsystemen? De sponsoring van een dergelijk
programma is voor ons een nieuwe manier van adverteren en
we zijn erg benieuwd of het aanslaat. Vooral bij de onderne
mers. Het is mooi als zij door dit programma ontdekken
dat Heineken een goede partner voor hen is."
HET OORDEEL VAN GREGOR WESTENBURGER
"Leuk om te lezen wat Heineken voor de ondernemer
kan betekenen en hoe de doelstelling van Heineken
wordt bereikt door op deze wijze te sponsoren."
Brasserie in Amsterdam
Een brasserie zoals je die in Parijs tegenkomt.
Simpele gerechten, maar van uitstekende kwaliteit.
"We waren klaar met kooktrends als
fusion of andere hippe combinaties in de keuken.
Wat wij misten was de no-nonsense en dat wilden we
graag terugbrengen. Ik wil kunnen zien wat er op mijn
bord ligt. Het moet open, puur en eerlijk zijn."
(«"Het gaat een nek-aan-nekrace worden.
We zijn allemaal gepassioneerd, dus ik denk dat de
verschillen straks heel klein zijn. Jammer is wel dat de
gasten die nu komen eten, meer komen vanwege de tv
dan voor het restaurant. Onze doelgroep zit denk ik niet
te wachten op media-aandacht en zal dus wachten. Wij
zullen ons hoe dan ook na alle uitzendingen nog moeten
bewijzen, zelfs als we winnen."
Hoge kwaliteit in 's-Hertogenbosch
Was eerst: klein en intiem, maar toen een groot
pand aan een lawaaiig marktplein werd gevonden,
veranderde dat.
Wons hoofddoel blijft:
hoge kwaliteit bieden. We willen met het eten echt de
puntjes op de i zetten."
^"Moeilijk in te schatten. We doen allemaal wat
anders. Wij hebben het voordeel dat we de nodige
praktijkervaring hebben. Maar de anderen hebben weer
meer ondernemerservaring."
Heineken nl magazine 7