FRIEDA FRANK
MARC DAVE
'Voor ons is dit een heel nieuwe
manier van adverteren'
Sushi in Leeuwarden
Een restaurant waar sushi en entertainment
centraal staan.
™*Sushi kun je overal ter wereld eten,
en dat wereldse willen we overbrengen. Wat we willen
proberen is een verrassende en vernieuwende tent
neer te zetten. Maar niet iets wat trendgevoelig is, het
moet wel blijvend zijn. 'Mijn Tent is Top' loopt tot begin
april, maar wij willen daarna wel verder."
"We kennen de andere koppels, en weten
wat zij doen, maar we maken ons geen zorgen. Ik denk
datje naar jezelf moet kijken om sterk te zijn, niet naar
de ander. In het begin was het even wennen, met al die
camera's, maar nu zijn we daaraan gewend. Soms zijn
de aparte interviews lastig omdat we daar tijd voor
vrij moeten maken, maar eigenlijk is het een bijzaak.
Onze tent, dat is onze hoofdzaak."
De Pinchobar in Rotterdam
Een tent openen waar mensen tapas kunnen eten.
Pincho's zijn Baskische tapas met een prikkertje (pincho)
erdoor. "Wij noemen onze 'tent' ook wel de Spaanse
huiskamer. Want dat gevoel moeten mensen hier krijgen.
Lekker ontspannen zitten en af en toe een hapje eten."
w'Jazeker! Vooral in
de grote steden zijn mensen bereid om nieuwe dingen
uit te proberen."
S "Wij kunnen ver komen. De hoofdprijs sluiten
we niet uit. En dan gaan we verder, want we willen in elke
grote stad een pinchobar beginnen. Ons avontuur gaat
voorlopig nog wel even door."
SPONSOR
De sponsoring van een programma als 'Mijn Tent is Top'
past bij Heineken. Maud Meijboom (28), mediamanager:
"Bij Heineken hebben we een passie voor de horeca. De laatste
jaren zijn er nogal wat negatieve geluiden te horen geweest
over de horeca: te duur, slechte service. Een programma als
'Mijn Tent is Top' laat zien dat de horeca leuk is. En daar willen
we ons graag aan verbinden. Het programma laat tegelijkertijd
ook zien hoe moeilijk het is om een eigen zaak te runnen.
En wat daarbij komt kijken. Veel ondernemers weten niet dat
Heineken hulp kan bieden met het opstarten van een onder-
neming. Op bierniveau - welke merken, welk tapsysteem -
maar ook bij vragen als hoe deel ik de zaak in en welke
assortimentskeuzes maak ik? Dit programma geeft de kijkers
- en dus ook de horecaondernemers onder hen - een groter
bewustzijn van wat Heineken is. En wat wij allemaal
kunnen doen."
[6] Heineken nl magazine