Barclub 19 in Noordwijk Robert (32) en Mark (29) Ruygrok zijn eigenaar van een adventurepark, een midgetgolfbaan met clubhuis en een café in Noordwijk. Het café runnen ze sinds vier maanden. "We wisten meteen dat we ook in dit café Heineken wilden tappen." Hoe gaan de zaken? Hoe zit het met de concurrentie? Wat is je favoriete Heineken-product? "Het Paco-flesje. Vooral op onze strandfeesten verkoopt dat goed. Het geeft een beetje het idee van een veldflesje van vroeger. En het ziet er cool uit." Mark voegt nog toe: "Laatst zag ik ergens een nieuwe Heineken-tapzuil met een lcd-scherm. Ook erg mooi." Wat vinden juUie belangrijk bij het zakendoen? Waaraan erger je je mateloos? Welke relatie hebben jullie met Heineken? "We hebben altijd Heineken verkocht. Het is voor ons het nummer één biermerk. Dat is gewoon zo. Een klassebiertje. Toen we deze club overnamen, werd er Grolsch geschonken. Voor ons allebei was het een vereiste dat we dat zouden omzetten in Heineken. Want zeg je bier, dan zeg je Heineken. We kunnen ook lezen en schrijven met de vertegenwoordigers hier. Ze kennen de regio, de situatie in Noordwijk en ze weten wat wij willen." Wat mag Heineken morgen veranderen? "Er zijn wat veel verschillende vertegenwoordigers. Voor op het strand is het die, voor grote klanten die, voor kleine klanten weer een ander. Met drie zaken is dat voor ons een beetje chaotisch." Met wie zou je het glas willen heffen? Robert: "Met burgemeester Groen van Noordwijk. Ik zou samen met hem willen bespreken hoe we Noord wijk weer op de kaart kunnen zetten qua uitgaan." FEITEN CIIFERS [16] Heineken nl magazine "We merken wel dat er een recessie aan de gang is. Per persoon is het bestedingspatroon iets lager dan een paar jaar geleden." "We zitten op de zogenaamde Goudkust hier in Noordwijk. Daar zijn zo'n zeven andere zaken geves tigd. De concurrentie is dus groot." "Eerlijkheid. Kunnen we kort over zijn." Mark: "Er komen 'even' veertig Engelsen binnen die willen midgetgolfen." Robert: "Ik maak me niet zo snel druk. Dus ik erger me ook niet vlug." Barclub 19 is zeven dagen per week geopend. Maandag t/m donderdag en zondag van 11.00 tot 01.00 en vrijdag en zaterdag tot 02.00 uur. De capaciteit van de club is 210 personen. Ze zijn nu sinds augustus open en naar schatting gaan er per week zo'n twintig vaten bier doorheen. Sinds kort is er een kelderbierinstallatie geïnstalleerd. Meer weten? www.19th.nl.

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken NL Magazine | 2005 | | pagina 16