ik mij even voorstellen? Heineken Leven in de Brouwerij - Nieuwsblad voor de Brouwerij Zoeterwoude Nadat ik in 1993 mijn studie Chemische Technologie had afgerond, ben ik direct voor Heineken gaan werken. Ik ben bij HTS R&D begonnen en ik heb de eerste twee jaar voornamelijk in Engeland gewerkt voor Whitbread. Tot op heden heb ik voor Heineken evenveel jaren in het buitenland gewerkt als in Nederland en nu ben ik, na de ervaringen als Productiemanager in de Bahamas en Brewery Manager in Italië, weer terug in Nederland. We vinden het ook weer prettig om terug te zijn in Nederland. Wat dichter bij familie en vrienden en ook voor mijn zoons, die ondertussen kleine Italiaantjes zijn worden, is het goed om te wennen aan de Nederlandse taal en cultuur. Ter voorbereiding op mijn nieuwe baan ben ik in januari en februari al enkele weken aanwezig geweest in Zoeterwoude. Omdat ik in dezelfde periode ook nog verantwoordelijk was voor de brouwerij in Aosta kon ik mij dus nog niet volledig op Zoeterwoude concentreren. Dit is gelukkig vanaf 1 maart wel het geval. De organisatie in Zoeterwoude is op dit moment onderhevig aan veel veranderingen. Dit, om efficiënt te kunnen inspelen op de toenemende interne en externe concurrentie en natuurlijk om deze een aantal stappen voor te blijven. Daarom zullen deze veranderin gen een continue proces zijn. De brouwe rij Zoeterwoude is de grootste en één van de modernste brouwerijen binnen de groep en er is veel kennis en kunde aan wezig bij de mensen. Dit zijn in principe de basisvoorwaarden om de meest con currerende brouwerij in de wereld te kunnen zijn. Ik hoop dan ook - samen met de mensen in de subunit Brouwen - aan deze ambitie voor de brouwerij te kunnen bijdragen. Erwin Rosens Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 23 maart 24 maart 25 maart 26 maart 27 maart 28 maart 29 maart 30 maart 31 maart 1 april 2 aprii 3 april Het menu vanaf week 14 is nog niet bekend. Nederland Supply Met ingang van 1 februari ben ik benoemd in de functie Productie manager van de subunit Brouwen. Daarom wil ik graag gebruik maken van deze rubriek in Leven in de Brouwerij om mij voor te stellen. Mijn naam is Erwin Rosens en ik ben 36 jaar, getrouwd en heb twee zoons. Ik hou van sporten - voornamelijk tennis en squash - en voetbal volg ik de laatste jaren meer passief. Stamppot zuurkool met runderrookworst, spekjes en jus Ajam pangang, gebakken rijst met atjar/kroepoek en gebakken ei Gefrituurde mosseiien met tartaarsaus, rauwkost en Wedges American Halve kip met vlaamse friet, worteltjes/doperwten en frietsaus 2 Enchiladas met witte koolsalade en witte rijst Holsteiner schnitzel, champignonsaus, spercieboontjes met gebakken aardappelschijfjes Lasagna Bolognese met Italiaanse salade Hutspot, sucadelapje met spekjes en jus Bami Goreng, drumstick met atjar/kroepoek, gebakken ei en pindasaus Gebakken kibbeling met ravigottesaus, rauwkost en Rosti Rounds Broodje hamburger met patat en frietsaus 2 Kipschnitzels, mayonaise, curry en uitjes met appelmoes en Pommes Duchesse

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Leven in de Brouwerij | 2005 | | pagina 7