ik mij even voorstellen?
Heineken
Leven in de Brouwerij - Nieuwsblad voor de Brouwerij Zoeterwoude
Nadat ik in 1993 mijn studie Chemische
Technologie had afgerond, ben ik direct
voor Heineken gaan werken. Ik ben bij
HTS R&D begonnen en ik heb de eerste
twee jaar voornamelijk in Engeland
gewerkt voor Whitbread. Tot op heden
heb ik voor Heineken evenveel jaren in
het buitenland gewerkt als in Nederland
en nu ben ik, na de ervaringen als
Productiemanager in de Bahamas en
Brewery Manager in Italië, weer terug in
Nederland.
We vinden het ook weer prettig om terug
te zijn in Nederland. Wat dichter bij
familie en vrienden en ook voor mijn
zoons, die ondertussen kleine Italiaantjes
zijn worden, is het goed om te wennen
aan de Nederlandse taal en cultuur. Ter
voorbereiding op mijn nieuwe baan ben ik
in januari en februari al enkele weken
aanwezig geweest in Zoeterwoude.
Omdat ik in dezelfde periode ook
nog verantwoordelijk was voor
de brouwerij in Aosta kon ik
mij dus nog niet volledig op
Zoeterwoude concentreren.
Dit is gelukkig vanaf 1
maart wel het geval.
De organisatie in
Zoeterwoude is op dit
moment onderhevig aan
veel veranderingen. Dit, om
efficiënt te kunnen inspelen
op de toenemende interne en
externe concurrentie en natuurlijk
om deze een aantal stappen voor te
blijven. Daarom zullen deze veranderin
gen een continue proces zijn. De brouwe
rij Zoeterwoude is de grootste en één van
de modernste brouwerijen binnen de
groep en er is veel kennis en kunde aan
wezig bij de mensen. Dit zijn in principe
de basisvoorwaarden om de meest con
currerende brouwerij in de wereld te
kunnen zijn. Ik hoop dan ook - samen met
de mensen in de subunit Brouwen - aan
deze ambitie voor de brouwerij te kunnen
bijdragen.
Erwin Rosens
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
23 maart
24 maart
25 maart
26 maart
27 maart
28 maart
29 maart
30 maart
31 maart
1 april
2 aprii
3 april
Het menu vanaf week 14 is nog niet bekend.
Nederland Supply
Met ingang van
1 februari ben
ik benoemd in
de functie
Productie
manager van
de subunit
Brouwen.
Daarom wil ik
graag gebruik
maken van deze
rubriek in Leven in
de Brouwerij om
mij voor te stellen.
Mijn naam is Erwin
Rosens en ik ben 36 jaar, getrouwd en
heb twee zoons. Ik hou van sporten -
voornamelijk tennis en squash - en
voetbal volg ik de laatste jaren meer
passief.
Stamppot zuurkool met runderrookworst, spekjes en jus
Ajam pangang, gebakken rijst met atjar/kroepoek en gebakken ei
Gefrituurde mosseiien met tartaarsaus, rauwkost en Wedges American
Halve kip met vlaamse friet, worteltjes/doperwten en frietsaus
2 Enchiladas met witte koolsalade en witte rijst
Holsteiner schnitzel, champignonsaus, spercieboontjes met gebakken aardappelschijfjes
Lasagna Bolognese met Italiaanse salade
Hutspot, sucadelapje met spekjes en jus
Bami Goreng, drumstick met atjar/kroepoek, gebakken ei en pindasaus
Gebakken kibbeling met ravigottesaus, rauwkost en Rosti Rounds
Broodje hamburger met patat en frietsaus
2 Kipschnitzels, mayonaise, curry en uitjes met appelmoes en Pommes Duchesse