Bert Gijsbertse 25 jaar bij de zaak
Heineken
Leven in de Brouwerij - Nieuwsblad voor de Brouwerij Zoeterwoude
Bert Gijsbertse vierde op 21
januari zijn 25-jarig jubileum.
Onder grote belangstelling van
collega's en toeleveranciers
werd hem de gouden speld
aangereikt door ondergete
kende. Gedurende het gezel
lige samenzijn in de hal van het
bedrijfskantoor en onder het
genot van een drankje, werden
veel herinneringen opgehaald.
Bert begon zij loopbaan bij
Heineken op 14 januari 1980
als medewerker emballage. Al
in 1983 maakte hij de overstap
naar inkoop, waar hij begon
als assistent inkoper. Na ver
schillende functies binnen
inkoop te hebben vervuld,
maakte Bert in 1999 een kort
stondige overstap naar de
horecaorganisatie als groeps
leider expeditie binnen de
vestiging Houten. Het inkoop-
bloed bleef echter door hem
stromen en in 2000 keerde hij
terug naar het hem geliefde
inkoopvak, waar hij momenteel
werkzaam is als inkoper bij
Bedrijfsinkoop. In de toespraak
passeerden een aantal van
Bert's karaktereigenschappen
de revue. Zo werd Bert's colle
gialiteit genoemd, zijn door
zettingsvermogen, zijn uitge
sproken eigen mening, het feit
dat hij een doener is en geen
prater, de liefde voor zijn
familie en zijn Bourgondische
inslag. In zijn dankwoord
onderstreepte Bert het belang
van een goede samenwerking
tussen de productie- en onder-
houdsafdelingen en de afde
ling inkoop. Maar hij zei ook
dat wij als medewerkers posi
tief vooruit moeten blijven
kijken, ons niet moeten laten
remmen door veranderingen
en het avontuur met het onbe
kende moeten aangaan.
Wij danken Bert voor zijn inzet
en positieve instelling en
wensen hem succes met de
voortzetting van zijn loopbaan.
Namens de afdeling
Bedrijfsinkoop
Pons Hoogendoorn
Nederland Supply
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maandag
Dinsdag
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
februari
februari
februari
februari
februari
februari
februari
februari
februari
februari
februari
februari
februari
februari
Stamppot andijvie, rundergehaktbal met spekjes en jus
Ajam pedis, ketjapsaus, sambalboontjes met mie en
kroepoek
Lekkerbekje met rauwkost, gebakken krieltjes
met ravigottesaus en cocktailsaus
Biefstuk en vlaamse friet met appelmoes en frietsaus
Kip Bonne Femme met mayonaise
Boerenomelet, kaassaus met broccoli en aardappelkroketten
Spaghetti bolognese met Italiaanse salade
Zeeuwse rijsttafel
Nasi Goreng, drumstick met atjar/kroepoek, gebakken ei en pindasaus
Gebakken zalmmoot met hollandaisesaus en Spinazie Gratinee met Pommes Duchesse
2 Kipspiesen, koninginnemelange met patat frites en frietsaus
Loempia speciaal met gebakken rijst, pindasaus, atjar en kroepoek
Spare rib met knoflooksaus, appelmoes en patat frites
Italiaanse salade met macaroni bolognese