Bert Gijsbertse 25 jaar bij de zaak Heineken Leven in de Brouwerij - Nieuwsblad voor de Brouwerij Zoeterwoude Bert Gijsbertse vierde op 21 januari zijn 25-jarig jubileum. Onder grote belangstelling van collega's en toeleveranciers werd hem de gouden speld aangereikt door ondergete kende. Gedurende het gezel lige samenzijn in de hal van het bedrijfskantoor en onder het genot van een drankje, werden veel herinneringen opgehaald. Bert begon zij loopbaan bij Heineken op 14 januari 1980 als medewerker emballage. Al in 1983 maakte hij de overstap naar inkoop, waar hij begon als assistent inkoper. Na ver schillende functies binnen inkoop te hebben vervuld, maakte Bert in 1999 een kort stondige overstap naar de horecaorganisatie als groeps leider expeditie binnen de vestiging Houten. Het inkoop- bloed bleef echter door hem stromen en in 2000 keerde hij terug naar het hem geliefde inkoopvak, waar hij momenteel werkzaam is als inkoper bij Bedrijfsinkoop. In de toespraak passeerden een aantal van Bert's karaktereigenschappen de revue. Zo werd Bert's colle gialiteit genoemd, zijn door zettingsvermogen, zijn uitge sproken eigen mening, het feit dat hij een doener is en geen prater, de liefde voor zijn familie en zijn Bourgondische inslag. In zijn dankwoord onderstreepte Bert het belang van een goede samenwerking tussen de productie- en onder- houdsafdelingen en de afde ling inkoop. Maar hij zei ook dat wij als medewerkers posi tief vooruit moeten blijven kijken, ons niet moeten laten remmen door veranderingen en het avontuur met het onbe kende moeten aangaan. Wij danken Bert voor zijn inzet en positieve instelling en wensen hem succes met de voortzetting van zijn loopbaan. Namens de afdeling Bedrijfsinkoop Pons Hoogendoorn Nederland Supply Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Maandag Dinsdag 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 februari februari februari februari februari februari februari februari februari februari februari februari februari februari Stamppot andijvie, rundergehaktbal met spekjes en jus Ajam pedis, ketjapsaus, sambalboontjes met mie en kroepoek Lekkerbekje met rauwkost, gebakken krieltjes met ravigottesaus en cocktailsaus Biefstuk en vlaamse friet met appelmoes en frietsaus Kip Bonne Femme met mayonaise Boerenomelet, kaassaus met broccoli en aardappelkroketten Spaghetti bolognese met Italiaanse salade Zeeuwse rijsttafel Nasi Goreng, drumstick met atjar/kroepoek, gebakken ei en pindasaus Gebakken zalmmoot met hollandaisesaus en Spinazie Gratinee met Pommes Duchesse 2 Kipspiesen, koninginnemelange met patat frites en frietsaus Loempia speciaal met gebakken rijst, pindasaus, atjar en kroepoek Spare rib met knoflooksaus, appelmoes en patat frites Italiaanse salade met macaroni bolognese

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Leven in de Brouwerij | 2005 | | pagina 5