ik mij even voorstellen? Heineken 7 Leven in de Brouwerij - Nieuwsblad voor de Brouwerij Zoeterwoude Mijn naam is Caroline Wolderling en per 3 januari ben ik begon nen alsTPM faci litator bij TPM Office van Verpakken. Het is een 'nieuwe' afde ling die in totaal uit zes medewer kers bestaat. TPM staat voor Total Productive Management en is een methode om de verliezen in onder andere het verpakkingsproces te minimaliseren. Als TPM facilitator zal ik de Gericht Verbetergroepen en de Autonoom Onderhoudsteams van Rayon 1 gaan begeleiden. Hiervoor heb ik vier jaar als scientist gewerkt bij de sectie Corporate Sensory Evaluation van HTS, waar ik verantwoor delijk was voor het Corporate Brand Panel. Dat is het smaakpanel dat alle bieren van Heineken brouwerijen wereld- Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Maandag Dinsdag 26 januari 21 januari 28 januari 29 januari 30 januari 31 januari 1 februari 2 februari 3 februari 4 februari 5 februari 6 februari 7 februari 8 februari wijd test en een smaaktestcijfer geeft. Hierbij moetje natuurlijk denken aan Heineken en Amstel, maar ook lokale merken als Bir Bintang (Indonesië), Cruzcampo (Spanje) en Star (Nigeria) worden geproefd. Zelf ben ik ook een gecertificeerde bierproever en kan dus verschillende smaakafwijkingen in bier herkennen en benoemen. Verder heb ik trainingen op verschillende brouwerijen gegeven om smaakpanels op te zetten voor kwaliteitscontrole. Vervolgens heb ik een systeem opgezet (Heineken Sensory Ring Analyses) om te kunnen meten of deze panels goede resultaten geven. Inmiddels doen er 45 brouwe rijen aan mee, waaronder Zoeterwoude. In mijn vrije tijd ben ik fana tiek met sport bezig. Ik geef les in kunstschaatsen en ijsdan- sen en jureer rolschaatswedstrij- den op internationaal niveau. Zelf train ik nog in een team van 20 rijdsters voor de disciplines formatierol- schaatsen en showrijden. Dit kun je het beste vergelijken met 'Holiday on lee', maar dan in wedstrijdverband. Twee maanden geleden hebben we deelgenomen aan de wereldkampioenschappen in Frenso, Californië (VS) en zijn daar als vijfde geëin digd. Een fantastische ervaring! Caroline Wolderling Stampot zuurkool met runderrookworst, spekjes en jus Ajam pangang, gebakken rijst met atjar/kroepoek en gebakken ei Gefrituurde mosselien met tartaarsaus, rauwkost en Wedges Halve kip met vlaamse friet, worteltjes/doperwten en frietsaus 2 Enchiladas met witte koolsalade en witte rijst Holsteiner schnitzel, champignonsaus, spercieboontjes met gebakken aardappelschijfjes Lasagna Boiognese met Italiaanse salade Hutspot, sucadeiapje met spekjes en jus Bami Goreng, drumstick met atjar/kroepoek, gebakken ei en pindasaus Gebakken kibbeling met ravigottesaus, rauwkost en Rosti Rounds Broodje hamburger met patat en frietsaus 2 Kipschnitzels, mayonaise, curry en uitjes met appelmoes en Pommes Duchesse Kip Kerrie, Sombrero met witte Rijst Tartaartje met gebakken uiringen, mayonaise, cordiale melange en gebakken aardappelschijfjes Nederland Supply

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Leven in de Brouwerij | 2005 | | pagina 7