Eerste paal nieuwe platenwasserij geslagen Gouden en zilveren jubileum bij de afdeling Energie 2 Philip Gaskin, Antonio Parra Vuidez, Ramos Fernandes en Antonio Araujo (zie foto) hebben op vrijdagochtend 14 januari, onder belangstelling van diverse collega's, de eerste paal geslagen voor het nieuwe gebouw van de platenwasserij en de palletcontrolelijn. Het huidige gebouw (De Drie Koepels) is een noodoplossing en in 1999 neergezet om platen en pallets te behandelen die daarna naar onze glas- en kar tonleveranciers gaan. Het bij zondere van het nieuwe gebouw is, dat het over het huidige gebouw heen wordt geplaatst. 'De Drie Koepels' wordt van binnenuit afgebroken zodra de nieuwbouw klaar is. Wij willen hierbij de collega's oproepen om mee te denken over een nieuwe naam voor het gebouw. Wie de leukste naam bedenkt, kan een mooie prijs winnen! Wat dat is, blijft nog een verrassing. De prijswinnaar kan na de bekendmaking in dit blad, de prijs ophalen bij Arie van Dijk. Ger Burgers Sjaak Batelaan De productie van de gewassen platen en gecontroleerde pallets gaat tijdens de bouw gewoon door. Als alles volgens de planning verloopt, kan er medio mei een kijkje worden genomen in het nieuwe onder komen van de platenwasserij en de palletcontrolelijn. Paul Valentijn begon 25 jaar geleden als storingsmonteur in opleiding en ging later werken in de waterbehandeling van de afdeling Energie. James Vogelsang kwam ook bij Heineken binnen als monteur, echter bij de onderhoudsgroep WTB. Al snel kwam James met Brouwen in aan raking door werkzaamheden bij BIKE en bij de moutmolens. Op vrijdag 14 januari vierden Paul Valentijn en James Vogelsang beiden hun jubileum. Paul was op 1 januari 25 jaar, en James op diezelfde datum 12,5 jaar in dienst bij Heineken. In afwezigheid van de subunitmanager Brouwen Erwin Rosens, kwamen de speldjes uit handen van onder getekende. Paul en James werken nu samen in team 3 en zijn hun monteurkwaliteiten nog niet kwijtgeraakt; menig klus wordt in eigen beheer uitgevoerd. Ook het optimaliseren en verbeteren van de installatie komt aan bod: middels een Gericht Verbetergroep is het gelukt de microbiologische kwaliteit aan merkelijk te verbeteren. Namens Heineken bedanken wij beide heren voor de jaren van inzet en enthousiasme. Gefeliciteerd! Paul Kengen Bayonmanager Energie James en Paul krijgen hun speldje van Paul Kengen.

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Leven in de Brouwerij | 2005 | | pagina 2