25 jarig jubileum van Esalet Yetik 25-jarig jubileum van Bekthas Kama 25-jarig jubileum Hans Bontje Heineken Nederland Supply 7 Leven in de Brouwerij - Nieuwsblad voor de Brouwerij Zoeterwoude Esalet Yetik, medewerker Bedrijfsrestaurant, was 1 november 25 jaar in dienst bij Heineken. Hij vierde dit heuglijke feit samen met zijn directe collega's. Esalet was zeer vereerd dat hij de gouden jubileumspeld in ontvangst mocht nemen van Hein van Dort. Esalet begon zijn loopbaan als bedieningsman, tegenwoordig basisoperator genoemd, bij de afdeling Verpakken. Hierna werd hij te werk gesteld bij de Interne Dienst onder de verantwoordelijkheid van Cees Bons, waar hij diverse hand- en spandiensten verrichtte. Later ging hij bij het Bedrijfsrestaurant werken waar hij eerst de frisdrankautomaten onderhield en in de loop der tijd werkzaamheden in het restaurant ging doen, waar onder de kassa. Esalet zal Heineken volgend jaar verlaten want met ingang van 1 december maakt hij gebruik van de TOP/VUT. Hij kijkt uit naar deze tijd om meer tijd te kunnen besteden aan zijn hobby, het werken in zijn volkstuin, en vaker zijn huis te kunnen bezoeken in Turkije. Ook ziet hij uit naar de 4-daagse Heineken-cursus Pensioen in Zicht die eind november plaats vindt. Op eigen verzoek gaat Esalet zijn jubileumviering nog eens dunnetjes overdoen door samen met zijn collega's lekker uit eten te gaan in een goed Turks restaurant. Anne van Driessum, teamleider Bedrijfsrestauratieve Dienst Bekthas Karna, basisoperator Colonne 6, trad 25 jaar geleden op 1 november in dienst van Heineken Zoeterwoude. Om dit heugelijke feit niet geheel onopgemerkt voorbij te laten gaan, werd dit in besloten kring met colle ga's gevierd op de kamer bij Ed van Willegen. Toch ook weer niet zó besloten want er moesten diverse extra stoelen worden bijge zet om iedereen van een zitplaats te kunnen voorzien. Koffie, gebak en het inmiddels gebruikelijke zeebanket van chocolade waren ook van de partij. Diverse verhalen en anekdotes passeerden de revue en er werd een uur gezellig met elkaar gekletst. Uiteindelijk kreeg Bektas de versierselen opgespeld door Ed en ontving hij de door ieder fel begeerde envelop met inhoud. Wij wensen Bekthas nog vele goede en werkzame jaren op de Brouwerij toe. Namens de collega's, Fred van den Heuvel, teamleider Verpakken Hans Bontje, taakteammedewerker DCS Export, was maandag 1 november 25 jaar in dienst. Hans begon in 1979 bij MIT (Magazijn Intern Transport, nu DCS) als vorkheftruckchauffeur, waar Arie Prins afdelingschef was. Dat was ook een tijd datje ruim twee voetbalelftal len kon opstellen uit een ploeg. In 1988 werd de afdeling gescheiden in een afdeling Binnenland en een afdeling Export. Hans verhuisde mee naar Export, waar hij nog steeds werkt. Dinsdag 2 november kreeg Hans uit handen van Harry Werkman de envelop uitgereikt en het gouden jubileumspeldje opgeprikt. Dit gebeurde onder het genot van een kop koffie met gebak en in het bijzijn van zijn collega's. Het heuge lijke feit werd al eerder gevierd op 11 september bij Hans thuis in de tuin, waar (oud-) collega's en vrienden waren uitgenodigd voor een gezellige BBQ en een heerlijk getapt biertje. Er is toen tot in de kleine uurtjes feestgevierd. Hans, nogmaals namens alle collega's gefelici teerd en bedankt voor en kwart eeuw verladen van bier voor de klant. Baan Schroef, teamleider ploeg 9, DCS Export Hans Bontje en Harry Werkman

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Leven in de Brouwerij | 2004 | | pagina 7