25 jarig jubileum van Esalet Yetik
25-jarig jubileum van Bekthas Kama
25-jarig jubileum Hans Bontje
Heineken
Nederland Supply
7
Leven in de Brouwerij - Nieuwsblad voor de Brouwerij Zoeterwoude
Esalet Yetik, medewerker Bedrijfsrestaurant, was 1 november
25 jaar in dienst bij Heineken. Hij vierde dit heuglijke feit samen
met zijn directe collega's. Esalet was zeer vereerd dat hij de
gouden jubileumspeld in ontvangst mocht nemen van
Hein van Dort. Esalet begon zijn loopbaan als bedieningsman,
tegenwoordig basisoperator genoemd, bij de afdeling Verpakken.
Hierna werd hij te werk gesteld bij de Interne Dienst onder de
verantwoordelijkheid van Cees Bons, waar hij diverse hand- en
spandiensten verrichtte. Later ging hij bij het Bedrijfsrestaurant
werken waar hij eerst de frisdrankautomaten onderhield en in de
loop der tijd werkzaamheden in het restaurant ging doen, waar
onder de kassa. Esalet zal Heineken volgend jaar verlaten want
met ingang van 1 december maakt hij gebruik van de TOP/VUT.
Hij kijkt uit naar deze tijd om meer tijd te kunnen besteden aan
zijn hobby, het werken in zijn volkstuin, en vaker zijn huis te
kunnen bezoeken in Turkije. Ook ziet hij uit naar de 4-daagse
Heineken-cursus Pensioen in Zicht die eind november plaats
vindt. Op eigen verzoek gaat Esalet zijn jubileumviering nog eens
dunnetjes overdoen door samen met zijn collega's lekker uit eten
te gaan in een goed Turks restaurant.
Anne van Driessum,
teamleider Bedrijfsrestauratieve Dienst
Bekthas Karna, basisoperator Colonne 6,
trad 25 jaar geleden op 1 november in
dienst van Heineken Zoeterwoude. Om dit
heugelijke feit niet geheel
onopgemerkt voorbij te
laten gaan, werd dit in
besloten kring met colle
ga's gevierd op de kamer
bij Ed van Willegen. Toch
ook weer niet zó besloten
want er moesten diverse
extra stoelen worden bijge
zet om iedereen van een
zitplaats te kunnen voorzien. Koffie, gebak
en het inmiddels gebruikelijke zeebanket
van chocolade waren ook van de partij.
Diverse verhalen en anekdotes passeerden
de revue en er werd een uur gezellig met
elkaar gekletst. Uiteindelijk kreeg Bektas de
versierselen opgespeld door Ed en ontving
hij de door ieder fel begeerde envelop met
inhoud. Wij wensen Bekthas nog vele goede
en werkzame jaren op de Brouwerij toe.
Namens de collega's,
Fred van den Heuvel,
teamleider Verpakken
Hans Bontje, taakteammedewerker DCS Export, was maandag 1
november 25 jaar in dienst. Hans begon in 1979 bij MIT (Magazijn
Intern Transport, nu DCS) als vorkheftruckchauffeur, waar Arie Prins
afdelingschef was. Dat was ook een tijd datje ruim twee voetbalelftal
len kon opstellen uit een ploeg. In 1988 werd de afdeling gescheiden in
een afdeling Binnenland en een afdeling Export. Hans verhuisde mee
naar Export, waar hij nog steeds werkt. Dinsdag 2 november kreeg
Hans uit handen van Harry Werkman de envelop uitgereikt en het
gouden jubileumspeldje opgeprikt. Dit gebeurde onder het genot van
een kop koffie met gebak en in het bijzijn van zijn collega's. Het heuge
lijke feit werd al eerder gevierd op 11 september bij Hans thuis in de
tuin, waar (oud-) collega's en vrienden waren uitgenodigd voor een
gezellige BBQ en een heerlijk getapt biertje. Er is toen tot in de kleine
uurtjes feestgevierd. Hans, nogmaals namens alle collega's gefelici
teerd en bedankt voor en kwart eeuw verladen van bier voor de klant.
Baan Schroef,
teamleider ploeg 9, DCS Export
Hans Bontje en Harry Werkman