Pieter Pils voor Bart van Eunen 2 Woensdag 11 november: Stamppot andijvie met spekjes, jus en een rundergehaktbal Donderdag 18 november: Ajam pedis, sambal boontjes, mie met ketjapsaus, kroepoek en atjar Vrijdag 19 november: Lekkerbekje met ravigotesaus, gebakken krieltjes met cocktailsaus en rauwkost Zaterdag 20 november: Biefstuk en Vlaamse frites met frietsaus en appelmoes Zondag 21 november: Kip Bonne Femme en mayonaise Maandag 22 november: Karbonade, bloemkool a la crème en gekookte aardappelen met jus Dinsdag 23 november: Spaghetti Bolognese met Italiaanse salade Woensdag 24 november: Zeeuwse rijsttafel Donderdag 25 november: Nasi Goreng met een drumstick, een gebakken ei, pindasaus, kroepoek en atjar Vrijdag 26 november: Gebakken zalmmoot met witte wijnsaus, gegratineerde spinazie en geroosterde aardappelen V Zaterdag 27 november: Twee kipspiesen, koninginnemelange en frites met frietsaus Zondag 28 november: i Loempia speciaal, gebakken rijst met pindasaus, kroepoek en atjar 1 Maandag 29 november: Spareribs met knoflooksaus, frites en appelmoes J Dinsdag 30 november: Macaroni Bolognese en Italiaanse salade Woensdag 1 december: Tartaartje met gebakken uien, aardappelschijfjes met mayonaise en cordiale melange Op 4 november vierde Bart van Eunen, veiligheidsdeskundige van de Brouwerij, zijn 40-jarig jubileum. Dit gebeurde in het bijzijn van Hans Wesselingh, Carole Heemskerk, Ingrid Sentse, Carola Verkerk, Mirjam de Jong, Hein van Dort en Marc Gross. Deze laatste had de eer om Bart de bijbehorende Pieter Pils en het certificaat te overhandigen. Bart begon op 4 november 1964 op de afdeling Flesverpakking - zoals Verpakken toen heette - waar hij diverse functies heeft gehad. In 1994 werd hij veiligheids functionaris en dat is hij nog steeds. Uit hoofde van deze functie, schrijft hij regel matig stukjes in Leven in de Brouwerij. Eigenlijk is hij een van de trouwste schrijvers. Bart heeft een sterke wil en een sterk karakter, ledereen die hem kent - en dat zijn er nogal wat - weet dat hij behalve een verstokt roker ook aan de maat was. Tegen die combinatie protesteerde zijn lichaam, dus... Bart stopte acuut met roken en ging op een streng dieet. En zelfs in deze moeilijke periode was hij altijd goed gehumeurd. Barts collega's zullen hem binnenkort moeten missen, want 31 maart 2005 is zijn laatste werkdag. Dan gaat hij met de VUT/prepensioen. Daar zullen we te zijner tijd ook weer uitgebreid bij stilstaan. Ingrid Sentse, manager Safety, Health en Environment Bart nodigde nog per mail een aantal naaste collega's uit om samen met hem aan het einde van de dag te proosten. Die mail luidde als volgt: "Hierbij wordt u uitgenodigd om samen met ondergetekende een glas bier of iets anders te drinken. De eerste reden hier voor is dat 4 november de geboortedag van Alfred Heineken was en de tweede reden voor deze borrel is dat ondergete kende in 1964 Alfreds allerbeste verjaars cadeautje was. Inderdaad... het klopt dat ik op deze dag 40 jaar bij Heineken werk.

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Leven in de Brouwerij | 2004 | | pagina 2