Pieter Pils voor Bart van Eunen
2
Woensdag 11 november:
Stamppot andijvie met spekjes, jus en een rundergehaktbal
Donderdag 18 november:
Ajam pedis, sambal boontjes, mie met ketjapsaus, kroepoek en atjar
Vrijdag 19 november:
Lekkerbekje met ravigotesaus, gebakken krieltjes met cocktailsaus en rauwkost
Zaterdag 20 november:
Biefstuk en Vlaamse frites met frietsaus en appelmoes
Zondag 21 november:
Kip Bonne Femme en mayonaise
Maandag 22 november:
Karbonade, bloemkool a la crème en gekookte aardappelen met jus
Dinsdag 23 november:
Spaghetti Bolognese met Italiaanse salade
Woensdag 24 november:
Zeeuwse rijsttafel
Donderdag 25 november:
Nasi Goreng met een drumstick, een gebakken ei, pindasaus, kroepoek en atjar
Vrijdag 26 november:
Gebakken zalmmoot met witte wijnsaus, gegratineerde spinazie en geroosterde aardappelen V
Zaterdag 27 november:
Twee kipspiesen, koninginnemelange en frites met frietsaus
Zondag 28 november:
i
Loempia speciaal, gebakken rijst met pindasaus, kroepoek en atjar 1
Maandag 29 november:
Spareribs met knoflooksaus, frites en appelmoes J
Dinsdag 30 november:
Macaroni Bolognese en Italiaanse salade
Woensdag 1 december:
Tartaartje met gebakken uien, aardappelschijfjes met mayonaise en cordiale melange
Op 4 november vierde Bart van Eunen, veiligheidsdeskundige van de Brouwerij, zijn 40-jarig jubileum.
Dit gebeurde in het bijzijn van Hans Wesselingh, Carole Heemskerk, Ingrid Sentse, Carola Verkerk, Mirjam
de Jong, Hein van Dort en Marc Gross. Deze laatste had de eer om Bart de bijbehorende Pieter Pils en het
certificaat te overhandigen.
Bart begon op 4 november 1964 op de
afdeling Flesverpakking - zoals Verpakken
toen heette - waar hij diverse functies
heeft gehad. In 1994 werd hij veiligheids
functionaris en dat is hij nog steeds. Uit
hoofde van deze functie, schrijft hij regel
matig stukjes in Leven in de Brouwerij.
Eigenlijk is hij een van de trouwste
schrijvers. Bart heeft een sterke wil en een
sterk karakter, ledereen die hem kent - en
dat zijn er nogal wat - weet dat hij behalve
een verstokt roker ook aan de maat was.
Tegen die combinatie protesteerde zijn
lichaam, dus... Bart stopte acuut met
roken en ging op een streng dieet. En zelfs
in deze moeilijke periode was hij altijd
goed gehumeurd. Barts collega's zullen
hem binnenkort moeten missen, want 31
maart 2005 is zijn laatste werkdag. Dan
gaat hij met de VUT/prepensioen. Daar
zullen we te zijner tijd ook weer uitgebreid
bij stilstaan.
Ingrid Sentse,
manager Safety, Health en Environment
Bart nodigde nog per mail een aantal
naaste collega's uit om samen met hem
aan het einde van de dag te proosten.
Die mail luidde als volgt:
"Hierbij wordt u uitgenodigd om samen
met ondergetekende een glas bier of iets
anders te drinken. De eerste reden hier
voor is dat 4 november de geboortedag
van Alfred Heineken was en de tweede
reden voor deze borrel is dat ondergete
kende in 1964 Alfreds allerbeste verjaars
cadeautje was. Inderdaad... het klopt dat
ik op deze dag 40 jaar bij Heineken werk.