Een 'geslaagde grap' Paasbiertje gezellig druk Woensdag 21 april: Donderdag 22 april: Vrijdag 23 april: Zaterdag 24 april: Zondag 25 april: Maandag 26 april: Dinsdag 27 april: Woensdag 28 april: Donderdag 29 april: Vrijdag 30 april: Zaterdag 1 mei: Zondag 2 mei: Maandag 3 mei: Dinsdag 4 mei: Tartaartje met gebakken uien, sperzieboontjes, gebakken aardappelschijfjes en jus Ajam pangang met gebakken rijst, een gebakken ei, kroepoek en atjar Gebakken schol met ravigote- of cocktailsaus, peterselie krieltjes, worteltjes en doperwten Halve kip met Vlaamse friet, frietsaus en rauwkost Twee enchilada's met witte koolsalade Boerenomelet met kaassaus, aardappelkroketten of gekookte aardappelen en broccoli Lasagne Bolognese met Italiaanse salade Rundergehaktbal met andijvie a la crème, gekookte aardappelen en jus Bami goreng met een drumstick, een gebakken ei, pindasaus, atjar en kroepoek Gebakken kibbeling met ravigotesaus, twee röstirondjes of aardappelpuree en groene salade Broodje hamburger met friet en frietsaus Twee kipschnitzels met currysaus, uitjes, frietsaus, appelmoes en pommes Duchesse Gefrituurde mosselen met tartaarsaus, American Wedges en rauwkost Kipfilet Hawaï met kerriesaus, Mexico-melange en witte rijst Op 1 april verloor Alva zijn bril. Voor Henk Bosselaar en Bert Rotmensen had deze dag een beter verloop. Zij kregen namelijk van Nicole Goes namens het Holland College een WEB-3 diploma uitgereikt. Na een EVC-traject te hebben doorlo pen, bleek dat Henk en Bert alleen nog iets aan microbiologie moesten doen om de erkenning voor hun func tioneren op niveau 3 te krijgen. Zij mogen zich nu 'Vakbekwaam mede werker Levensmiddelentechnologie' noemen, want de opleiding is door beiden met succes afgerond. Dat is niet niks, natuurlijk. Deze erkenning mogen ze in hun zak steken. Henk en Bert: van harte gefeliciteerd. Piet Hagenaars, Afdeling Opleidingen Bert Rotmensen (links) en Henk Bosselaar tijdens de diploma-uitreiking Het jaarlijkse paasbiertje vond woens dag 8 april plaats. Het was een gezel lige drukte in de hal van het BK. Een hapje voor de liefhebbers en een drankje, speciaal getapt door het 0R- tapteam.

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Leven in de Brouwerij | 2004 | | pagina 2