Een 'geslaagde grap'
Paasbiertje gezellig druk
Woensdag 21 april:
Donderdag 22 april:
Vrijdag 23 april:
Zaterdag 24 april:
Zondag 25 april:
Maandag 26 april:
Dinsdag 27 april:
Woensdag 28 april:
Donderdag 29 april:
Vrijdag 30 april:
Zaterdag 1 mei:
Zondag 2 mei:
Maandag 3 mei:
Dinsdag 4 mei:
Tartaartje met gebakken uien, sperzieboontjes, gebakken aardappelschijfjes en jus
Ajam pangang met gebakken rijst, een gebakken ei, kroepoek en atjar
Gebakken schol met ravigote- of cocktailsaus, peterselie krieltjes, worteltjes en doperwten
Halve kip met Vlaamse friet, frietsaus en rauwkost
Twee enchilada's met witte koolsalade
Boerenomelet met kaassaus, aardappelkroketten of gekookte aardappelen en broccoli
Lasagne Bolognese met Italiaanse salade
Rundergehaktbal met andijvie a la crème, gekookte aardappelen en jus
Bami goreng met een drumstick, een gebakken ei, pindasaus, atjar en kroepoek
Gebakken kibbeling met ravigotesaus, twee röstirondjes of aardappelpuree en groene salade
Broodje hamburger met friet en frietsaus
Twee kipschnitzels met currysaus, uitjes, frietsaus, appelmoes en pommes Duchesse
Gefrituurde mosselen met tartaarsaus, American Wedges en rauwkost
Kipfilet Hawaï met kerriesaus, Mexico-melange en witte rijst
Op 1 april verloor Alva zijn bril. Voor Henk
Bosselaar en Bert Rotmensen had deze dag een
beter verloop. Zij kregen namelijk van Nicole
Goes namens het Holland College een WEB-3
diploma uitgereikt.
Na een EVC-traject te hebben doorlo
pen, bleek dat Henk en Bert alleen
nog iets aan microbiologie moesten
doen om de erkenning voor hun func
tioneren op niveau 3 te krijgen. Zij
mogen zich nu 'Vakbekwaam mede
werker Levensmiddelentechnologie'
noemen, want de opleiding is door
beiden met succes afgerond. Dat is
niet niks, natuurlijk. Deze erkenning
mogen ze in hun zak steken. Henk en
Bert: van harte gefeliciteerd.
Piet Hagenaars,
Afdeling Opleidingen
Bert Rotmensen (links) en Henk
Bosselaar tijdens de diploma-uitreiking
Het jaarlijkse paasbiertje vond woens
dag 8 april plaats. Het was een gezel
lige drukte in de hal van het BK.
Een hapje voor de liefhebbers en een
drankje, speciaal getapt door het 0R-
tapteam.