Woensdag 17 december: Donderdag 18 december: Vrijdag 19 december: Zaterdag 20 december: Zondag 21 december: Maandag 22 december: Dinsdag 23 december: Woensdag 24 december: Donderdag 25 december:* Vrijdag 26 december:* Zaterdag 27 december: Zondag 28 december: Maandag 29 december: Dinsdag 30 december: Woensdag 31 december: Donderdag 1 januari: Vrijdag 2 januari: Zaterdag 3 januari: Zondag 4 januari: Maandag 5 januari: Dinsdag 6 januari: Woensdag 7 januari: Donderdag 8 januari: Vrijdag 9 januari: Zaterdag 10 januari: Zondag 11 januari: Maandag 12 januari: Dinsdag 13 januari: Woensdag 14 januari: Zeeuwse rijsttafel Kerstmenu Lekkerbekje met worteltjes en peultjes, gebakken of gekookte krieltjes en ravigote- of cocktailsaus Biefstuk met Vlaamse frites, appelmoes en frietsaus Kip Bonne Femme met frietsaus Spareribs met knoflooksaus, appelmoes, patat frites of gekookte krieltjes Spaghetti Bolognese met Italiaanse salade Hutspot met een sukadelapje, spekjes en jus Nasi Goreng met een drumstick, een gebakken ei, atjar, kroepoek en pindasaus Gebakken zalmmoot met witte wijnsaus, texane en geroosterde aardappelen Twee kipspiesen, Koninginnemeiange, patat frites met frietsaus Loempia speciaal met gebakken rijst, pindasaus, atjar en kroepoek Spareribs met knoflooksaus, frites of gekookte krieltjes en appelmoes Tartaartje met gebakken uien, gebakken aardappelschijfjes of gekookte aardappelen, cordiale melange en frietsaus Stamppot boerenkool met een Gelderse rookworst of een runderrookworst, spekjes en jus Ajam pangang met gebakken rijst, een gebakken ei, atjar en kroepoek Gestoomde witvis met Hollandaisesaus, gekookte aardappelen en worteltjes Halve kip met Vlaamse frites, rauwkost en frietsaus Twee enchiladas met witte koolsalade Boerenomelet met aardappelkroketten of gekookte aardappelen, broccoli en kaassaus Lasagna Bolognese met Italiaanse salade Stamppot andijvie met spekjes, een rundergehaktbal en jus Bami goreng met een drumstick, een gebakken ei, atjar, kroepoek en pindasaus Gebakken kibbeling met twee röstirondjes of aardappelpuree, ravigotesaus en groene salade Twee broodjes hamburger met frites en frietsaus Twee kipschnitzels met frietsaus, curry en uitjes, pommes Duchesse en appelmoes Zeeuwse rijsttafel Gefrituurde mosselen met tartaarsaus, American wedges of gekookte krieltjes en rauwkost Stamppot zuurkool met spekjes, jus en een runderrookworst Aangezien het nog niet bekend is of het Bedrijfsrestaurant tijdens de kerstdogen geopend is, zijn de bij de 25 en 26 december vermelde menu's voorlopig onder voorbehoud.

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Leven in de Brouwerij | 2003 | | pagina 2