Raijinder Sharma 25 jaar in dienst De bridge-competitie gaat weer van start exportcolonne 5 en wederom Colonne 2, die nu exportlijn is. Op dit moment is Raijinder werkzaam op exportcolonne 21 en 22 en wel in ploeg C. Meestal, eigenlijk altijd, werkt hij bij de vulmachines. Deze machines beschouwt hij als de zijne. Tijdens het formele deel kreeg Raijinder van Maarten Hut de gou den speld en uiteraard van de aan wezigen de felicitaties. In het kantoor van subunitmanager Verpakken werd Raijinder Sharma 1 juli verwelkomd door Ed van Willegen, Maarten Hut (rayonmanager), Henk Standhart (teamleider), Arjan van der Toorn (teamleider), Gerard van Zutphen (team leider), Cesar Fernandes (operator) en Manon van Veenendaal (secretaresse Verpakken) om zijn 25-jarig jubileum te vieren. Na ontvangst werd koffie, Indiase cake en gebak genuttigd. Tijdens het informele deel vertelde Raijinder zijn belevenissen bij Heineken op de afdeling Verpakken. De goeie ouwe tijd kwam aan de orde en het heden werd ook aange stipt. De maand juli was een bijzon dere maand voor Raijinder, want hij was ook 25 jaar getrouwd en hij werd 50 jaar. Raijinder kwam op 1 juni 1978 bij Heineken in dienst. Zijn wachtchef was Willem Huyser en zijn eerste groepsleider was Henk Standhart. Raijinder is begonnen op Colonne 2, toen nog een oude binnenlandco lonne. Vervolgens Colonne 1 Binnenland, oude exportcolonne 3, In september beginnen we weer met een nieuwe bridge-competitie. Er wordt in meerdere lijnen gespeeld, zodat een ieder op zijn eigen niveau, met plezier kan spelen. Meldt u zich vóór 8 sep tember aan. Als u al een bridgepartner heeft, kunt u zich als paar opgeven. Heeft u nog geen bridgepartner, dan zijn er wellicht meerderen en kunnen we een paar formeren. Bridge-cursus Hoort u tot degene die best zou wil len, maar het spel nog niet kent? Dan hebben wij goed nieuws. Vanaf eind september starten we weer met een beginnerscursus op maandagavond. Deze cursus bestaat uit 12 lessen inclusief lesmateriaal en een einddri- ve, waar u het geleerde in de praktijk kunt brengen. De cursus wordt gege ven in het restaurant van de Heineken Brouwerij te Zoeterwoude. Informatie Indien u zich wilt aanmelden of meer informatie wilt ontvangen, neem dan contact op met: Bart van Eunen, tst. 6780 of met Jan Voogel, tst. 6352/06- 26906919. Ook medewerkers van andere vestigingen die in de buurt wonen of werken zijn van harte wel kom. De kosten voor het lidmaat schap zijn 30,- per persoon per jaar en voor de cursus 45,- per persoon.

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Leven in de Brouwerij | 2003 | | pagina 10