menu Beste bierproevers 2002 2 Woensdag 26 maart: Donderdag 21 maart: Vrijdag 28 maart: Zaterdag 29 maart: Zondag 30 maart: Maandag 31 maart: Dinsdag 1 april: Woensdag 2 april: Donderdag 3 april: Vrijdag 4 april: Zaterdag 5 april: Zondag 6 april: Maandag 1 april: Dinsdag 8 april: Woensdag 9 april Karbonade, spruitjes met spekjes, gekookte aardappelen en jus Ajam pangang met gebakken rijst, atjar, kroepoek en een gebakken ei Gestoomde witvis, worteltjes en gekookte aardappelen Biefstuk, Vlaamse friet met mayonaise, pindasaus en appelmoes Twee enchilada's en witte koolsalade Kip kerrie met witte rijst en doperwten Boerenomelet, broccoli met kaassaus en pommes croquettes Lasagna Bolognese met Italiaanse salade Bami goreng met een drumstick, een gebakken ei, pindasaus, atjar en kroepoek Gebakken kibbeling, twee röstirondjes of aardappelpuree, ravigotesaus en groene salade Twee broodjes hamburger met patat, frietsaus en pindasaus Twee kipschnitzels, twisters met mayonaise, currysaus en uitjes en appelmoes Holsteiner schnitzel met spinazie gratinee, gekookte krieltjes, American Wedges en champignonsaus Gefrituurde mosselen, gebakken of gekookte krieltjes, tartaarsaus en rauwkost Kip bonne femme Ondanks alle moderne analyseappa- ratuur, blijft de menselijke neus nog het beste instrument om het geheel van aanwezige geurcomponenten, die zo typerend zijn voor ieder bier, te beoordelen. Zo worden door het smaaktestpanel regelmatig de vers heid van onze eigen bieren en ook van concurrerende bieren getest. Max en Gertjan gefeliciteerd en alle andere proevers: veel succes in 2003! Marlies Wijckerheld Bisdom, hoofd Bedrijfstechnologische Dienst Onder grote belangstelling van collega bierproe vers zijn 14 maart de jaarlijkse trofeeën voor de beste bierproevers gewonnen door Max Gerhards (technoloog rayon 3, Verpakken) en Gertjan Kleinhout (technoloog BTD). De prestigieuze en felbegeerde prijs werd door Wilbert Raaijmakers en Marlies Wijckerheld Bisdom uitgereikt. Behalve dat bier proeven leuk is, is het ook een noodzakelijk onderdeel van de kwaliteitscontrole om onze bieren regelmatig te beoordelen op smaak en aroma.

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Leven in de Brouwerij | 2003 | | pagina 2