Of de vette hap wordt gemist? Geslaagd! Woensdag 26 februari: Donderdag 27 februari: Vrijdag 28 februari: Zaterdag 1 maart: Zondag 2 maart: Maandag 3 maart: Dinsdag 4 maart: Woensdag 5 maart: Donderdag 6 maart: Vrijdag 7 maart: Zaterdag 8 maart: Zondag 9 maart: Maandag 10 maart: Dinsdag 11 maart: Woensdag 12 maart: Karbonade, spruitjes met spekjes, gekookte aardappelen en jus Ajam pangang, gebakken rijst met atjar en kroepoek en een gebakken ei Gestoomde witvis met gekookte aardappelen en worteltjes Biefstuk, Vlaamse frites met frietsaus of pindasaus en appelmoes Twee enchilada's en witte koolsalade Kip Kerrie met witte rijst en doperwten Stamppot zuurkool met jus en spekjes en een rookworst Lasagna Bolognese en salade Drumstick, Bami Goreng met pindasaus en een gebakken ei, atjar en kroepoek Kibbeling, twee röstirondjes of aardappelpuree, ravigotesaus en salade Broodje hamburger en frites met frietsaus of pindasaus Twee kipschnitzels, twisters met frietsaus, curry en uitjes en appelmoes Hutspot met jus en spekjes en een runderbraadworst Holsteiner schnitzel, bloemkool a ia crème met gekookte of gebakken aardappelen en jus Kip bonne femme "Welnee!", vertelt Rien Emmen, medewerker Bedrijfsrestaurant. "Er is een grote groep mensen die het juist wel goed vindt dat er geen vette hap is, anders eten ze hem gelijk op." Na een beetje rondvragen blijken de bezoekers van het Bedrijfsrestaurant, geheel tegen de verwachtingen in, hun vette hap helemaal niet te mis sen. Een enkele roept voor de gein: "geef mij maar een kaassoufflé." Maar vervolgt al snel: "Het is maar tijdelijk, dus dan is het helemaal niet erg." Gelukkig worden de Brouwerij-mede werkers wel elke dag voorzien van iets 'lekkers', zoals een heerlijke ham burger, speklap, braadworst of gehaktbal. Bij het Bedrijfsrestaurant krijgen ze ook weinig tot geen klachten over de noodoplossing en het ontbreken van de vette hap. "De meeste hebben er wel begrip voor. De rest van het assortiment is gewoon hetzelfde gebleven", aldus Rien. De verbouwin gen in het Bedrijfsrestaurant duren ongeveer tot 28 februari. Daarna kan iedereen zichzelf weer af en toe ver wennen met een uitsmijter of een fri kadel. Renske de Laat De Bedrijfsbrandweer is weer vijf bevelvoerders rij ker. Alle vijf ontvingen 12 februari hun certificaat bevelvoerder. Op de foto staan onder van links naar rechts: Dennis van Strater, Erik Pronk en Frits van Dorp. Boven staan van links naar rechts: Bas de Roode, Frans de Boer en Henk Dirkse van de brand weer Leiden en Mehmet Kirvrakdal.

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Leven in de Brouwerij | 2003 | | pagina 2