Wisseling van de wacht
Verbouwing Bedrijfsrestaurant
VAST r*,
Vast en Zeker
L
Heineken
3
Leven in de Brouwerij - Nieuwsblad voor de Brouwerij Zoeterwoude
De eerste maand van het nieuwe jaar
zit erop. De kop is eraf, we kunnen er
weer volop tegenaan. Het belangrijkste
is uiteraard hoe de toekomst van HNS
eruit zal zien. Hoe zorgen we ervoor,
dat we onze klanten tevreden blijven
stellen? Weten we trouwens wel precies
wat onze klanten van ons verlangen? De
tijd, dat commerciële collega's ons ver
telden wat belangrijk is, ligt achter ons.
Dit jaar zullen we dus zelf aan onze
klanten moeten vragen wat belangrijk
voor hen is. Dat de kostprijs van onze
producten en services daarbij boven
aan het wensenlijstje staat moge duide
lijk zijn. Voor ons allemaal is het natuur
lijk ook interessant te weten wat er nog
meer belangrijk is. Zijn mix-containers
belangrijk of niet? Moeten we POS-
materiaal mee kunnen sturen? Hoe
vaak mogen onze klanten kleine pro
ducten bestellen? De beste manier om
dat uit te zoeken is het aan de klant te
vragen. Dat gaan we doen om vervol
gens naast de beste prijs ook de beste
service, die de klant vraagt, te leveren.
Fred Holvast
Renske de Laat is met ingang van
1 februari dit jaar de nieuwe coör
dinator van Leven in de Brouwerij. Zij
vervangt daarmee Esther Tops, die
de afgelopen driejaar met veel ple
zier voor ons blad heeft gewerkt.
Renske is net als Esther afkomstig van
Lasswell Communication Events in
Waddinxveen.
Heeft u kopij voor Leven in de
Brouwerij, aarzel dan niet met haar
contact op te nemen of langs te
lopen. U kunt haar vinden in het
Bedrijfskantoor, kamer 2.17. Renske
is bereikbaar op toestel 7074 of via
het mobiele nummer 06-53 34 6447.
De redactie
genoeg plaats voor alle artikelen, zodat er
voor iedereen genoeg te eten is. Op som
mige problemen hebben de medewerkers
van het Bedrijfsrestaurant gerekend.
Het meest bekende probleem is, dat een
aantal colonnes en afdelingen tegelijk
komt eten. Door deze gezamenlijke bin
nenkomst, ontstaan bij het verstrekken
van de maaltijd en bij het afrekenen ver
tragingen. Gelukkig hebben de meeste
hier geen moeite mee, ook al is wachten
tijdens je pauze nooit leuk!
Veel positieve reacties
Ondanks de vele informatie voorafgaand
aan de verbouwingen, is er een aantal
medewerkers die helemaal niets van de
verbouwing afwist. Negatieve reacties
over veranderingen zijn er altijd, maar
gezien de vele positieve, verloopt alles
volgens plan. Voor de statistieken: 94 is
op de hoogte van de verbouwing, 3
stond vreemd te kijken, 2 vroeg wat is er
hier nu weer aan de hand en 1 had geen
honger!
Leo de Vogel,
Bedrijfsrestaurant
De verbouwing van het Bedrijfsrestaurant is in
volle gang. De oude apparatuur is verwijderd en
de nieuwe staat klaar om te worden geplaatst.
Zolang deze werkzaamheden plaatsvinden, moet
u nog gebruikmaken van de noodkeuken.
Het was voor sommige even wennen,
maar iedereen had al snel de juiste route
gevonden. Ondanks de kleine ruimte is er
Nederland Supply