25 jaar in dienst Heineken Rob Ruckert 25 jaar Woensdag 29 januari: Donderdag 30 januari: Vrijdag 31 januari: Zaterdag 1 februari: Zondag 2 februari: Maandag 3 februari: Dinsdag 4 februari: Woensdag 5 februari: Donderdag 6 februari: Vrijdag 7 februari: Zaterdag 8 februari: Zondag 9 februari: Maandag 10 februari: Dinsdag 11 februari: Woensdag 12 februari: Karbonade, spruitjes met spekjes, gekookte aardappelen en jus Ajam pangang, gebakken rijst, atjar, kroepoek en een gebakken ei Gestoomde witvis, worteltjes en gekookte aardappelen Biefstuk, Vlaamse friet, appelmoes, frietsaus en pindasaus Twee enchiladas met witte koolsalade Kipkerrie, witte rijst en doperwten Stamppot zuurkool, rookworst, jus en spekjes Lasagne bolognese met salade Bami goreng, drumstick, atjar, kroepoek, gebakken ei en pindasaus Kibbeling, twee röstirondjes of aardappelpuree, salade en ravigotesaus Broodje hamburger, patat, frietsaus en pindasaus Twee kipschnitzels, appelmoes, twisters, mayonaise, currysaus en uitjes Hutspot, runderbraadworst, jus en spekjes Holsteiner schnitzel, bloemkool a la crème, gekookte/gebakken aardappelen en jus Kip Bonne Femme 1 februari 2003 0. Ben Dahman T.H.H.J. Hesselink R.L. Horrocks A. Zgani T.H.H.M. Zonneveld Platenwasserij Brouwen Verpakken Verpakken Bedrijfsmagazijn Rob Ruckert was 2 januari jongstleden 25 jaar in dienst van Heineken, en dat werd gevierd. Rob startte zijn carrière bij Heineken in Amsterdam (A/Hel), maar heeft de meeste jaren bij de afdeling Control van productie Zoeterwoude gewerkt. De laatste zeven jaar bij Verpakken waar hij het naar eigen zeggen prima naar zijn zin heeft. Subunitmanager Ed van Willegen heeft Rob de gouden Heineken-speld opgespeld en van zijn collega's ontving Rob een draadloze muis. Volgens Rob kan hij deze muis perfect gebruiken voor fotobewerkingen op de computer. Hans Noordermeer, controller Verpakken

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Leven in de Brouwerij | 2003 | | pagina 2