menu 25 jaar in dienst Woensdag 18 december: Donderdag 19 december: Vrijdag 20 december: Zaterdag 21 december: Zondag 22 december: Maandag 23 december: Dinsdag 24 december: Woensdag 25 december: Donderdag 26 december: Vrijdag 21 december: Zaterdag 28 december: Zondag 29 december: Maandag 30 december: Dinsdag 31 december: Woensdag 1 januari: Donderdag 2 januari: Vrijdag 3 januari: Zaterdag 4 januari: Zondag 5 januari: Maandag 6 januari: Dinsdag 1 januari: Woensdag 8 januari: Donderdag 9 januari: Vrijdag 10 januari: Zaterdag 11 januari: Zondag 12 januari: Maandag 13 januari: Dinsdag 14 januari: Woensdag 15 januari: Kip Bonne Femme KERSTMENU (zie voorpagina) Lekkerbekje, gekookte of gebakken krieltjes, twee sauzen en wortelen/peultjes Halve kip, broccoli, Vlaamse friet met frietsaus en pindasaus Moussaka en tzatziki Zeeuwse rijsttafel met jus Lasagne Bolognese en salade Spare-ribs met knoflooksaus, gekookte of gebakken krieltjes en appelmoes* Nasi goreng, kippenpootje met pindasaus, gebakken ei, atjar en kroepoek* Visstoofschotel, rijst met tomatensaus Warm vlees met pindasaus, frietjes met frietsaus en rauwkost Twee enchiiladas en witte koolsalade Andijviestamppot met spekjes en jus en een rundergehaktbal Varkensreepjes met tagliatelle en Italiaanse salade Karbonade, tuinbonen met spekjes en gekookte aardappelen Kippenpootje, bami goreng met pindasaus, atjar, kroepoek en een gebakken ei Kibbeling met ravigotesaus, twee röstirondjes, aardappelpuree en salade Broodje hamburger met frietsaus Twee kipschnitzels met appelmoes, twisters met mayonaise, curry en uitjes Kipkerrie, witte rijst en doperwten Zuurkoolstamppot, rookworst, jus en spekjes Lasagne Bolognese met salade Bami goreng, drumstick, atjar, kroepoek, gebakken ei en pindasaus Kibbeling, twee röstirondjes of aardappelpuree, salade en ravigotesaus Broodje hamburger, patat, frietsaus en pindasaus Twee kipschnitzels, appelmoes, twisters, mayonaise, currysaus en uitjes Hutspot, runderbraadworst, jus en spekjes Holsteiner schnitzel, bloemkool a la crème, gekookte of gebakken aardappelen en jus Kip Bonne Femme Aangezien het nog niet bekend is of het Bedrijfsrestaurant tijdens de kerstdagen geopend zal zijn, zijn de bij 25 en 26 december vermelde menu's voorlopig onder voorbehoud. Productie Zoeterwoude donderdag 2 januari 2003 van 11.00 -13.00 uur Ontvangstgebouw 'De Hooiberg' 1 januari 2003 A.G. Piredda Verpakken P. de Wilde Brouwen 2 januari 2003 R. Ruckert Control Verpakken 10 januari 2003 H.A.M. Onderwater Verpakken

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Leven in de Brouwerij | 2002 | | pagina 2