menu
25 jaar
in dienst
Woensdag 18 december:
Donderdag 19 december:
Vrijdag 20 december:
Zaterdag 21 december:
Zondag 22 december:
Maandag 23 december:
Dinsdag 24 december:
Woensdag 25 december:
Donderdag 26 december:
Vrijdag 21 december:
Zaterdag 28 december:
Zondag 29 december:
Maandag 30 december:
Dinsdag 31 december:
Woensdag 1 januari:
Donderdag 2 januari:
Vrijdag 3 januari:
Zaterdag 4 januari:
Zondag 5 januari:
Maandag 6 januari:
Dinsdag 1 januari:
Woensdag 8 januari:
Donderdag 9 januari:
Vrijdag 10 januari:
Zaterdag 11 januari:
Zondag 12 januari:
Maandag 13 januari:
Dinsdag 14 januari:
Woensdag 15 januari:
Kip Bonne Femme
KERSTMENU (zie voorpagina)
Lekkerbekje, gekookte of gebakken krieltjes, twee sauzen en wortelen/peultjes
Halve kip, broccoli, Vlaamse friet met frietsaus en pindasaus
Moussaka en tzatziki
Zeeuwse rijsttafel met jus
Lasagne Bolognese en salade
Spare-ribs met knoflooksaus, gekookte of gebakken krieltjes en appelmoes*
Nasi goreng, kippenpootje met pindasaus, gebakken ei, atjar en kroepoek*
Visstoofschotel, rijst met tomatensaus
Warm vlees met pindasaus, frietjes met frietsaus en rauwkost
Twee enchiiladas en witte koolsalade
Andijviestamppot met spekjes en jus en een rundergehaktbal
Varkensreepjes met tagliatelle en Italiaanse salade
Karbonade, tuinbonen met spekjes en gekookte aardappelen
Kippenpootje, bami goreng met pindasaus, atjar, kroepoek en een gebakken ei
Kibbeling met ravigotesaus, twee röstirondjes, aardappelpuree en salade
Broodje hamburger met frietsaus
Twee kipschnitzels met appelmoes, twisters met mayonaise, curry en uitjes
Kipkerrie, witte rijst en doperwten
Zuurkoolstamppot, rookworst, jus en spekjes
Lasagne Bolognese met salade
Bami goreng, drumstick, atjar, kroepoek, gebakken ei en pindasaus
Kibbeling, twee röstirondjes of aardappelpuree, salade en ravigotesaus
Broodje hamburger, patat, frietsaus en pindasaus
Twee kipschnitzels, appelmoes, twisters, mayonaise, currysaus en uitjes
Hutspot, runderbraadworst, jus en spekjes
Holsteiner schnitzel, bloemkool a la crème, gekookte of gebakken aardappelen en jus
Kip Bonne Femme
Aangezien het nog niet bekend is of het Bedrijfsrestaurant tijdens de kerstdagen geopend zal zijn, zijn de bij 25 en 26 december
vermelde menu's voorlopig onder voorbehoud.
Productie Zoeterwoude
donderdag 2 januari 2003 van 11.00 -13.00 uur
Ontvangstgebouw 'De Hooiberg'
1 januari 2003
A.G. Piredda Verpakken
P. de Wilde Brouwen
2 januari 2003
R. Ruckert
Control Verpakken
10 januari 2003
H.A.M. Onderwater Verpakken