Leveranciers op bezoek bij Heineken Gerda en Tonny promoten ludieke wijze HON! op 8 De redactie: Karin Jansen (Brouwen) tst. 7407, Frea Lodewijk (P&O) tst. 7065, Esther Tops (Lasswell Communication Events) tst. 7074 of 06- 22502578, Menno Middelkoop (Lasswell Communication Events) tst. 7074 of 06-10905631, Manon van Veenendaal (Verpakken) tst. 7216, Carola Verkerk (Interne Dienst Bedrijf) tst. 7221. Het redactieadres Esther Tops en Menno Middelkoop, BK 2.17, Z/Wou. E-maiiadres Zoeterwoude: Leven in de Brouwerij. De inleverdatum Het volgende nummer van Leven in de Brouwerij komt 23 oktober uit. Teksten en foto's kunnen tot en met vrijdag 11 oktober worden ingeleverd. Op uitnodiging van Heineken waren 6 september leveranciers van internationale transportdien sten te gast. Behalve de rederijen waarmee Heineken zaken doet, waren ook de wegtrans- porteurs en andere logistieke dienstverleners uit genodigd. Na ontvangst in De Hooiberg gaf Fred Holvast (manager DCS) een pre sentatie aan de genodigden, waarin hij vertelde welke veranderingen STAR Chain met zich heeft meegebracht voor Heineken. Ook de gevolgen hier van voor de transporteurs werden besproken en alle aanwezige dienst verleners werden nogmaals bedankt voor hun hulp gedurende het afgelo pen halfjaar. Daarna volgde een rond leiding door de brouwerij, waarbij de groep ook een kijkje kon nemen in het Magazijn van DCS. Voor veel gasten was dit de eerste keer dat zij de brou werij van binnen zagen. De reacties van de aanwezigen waren enthousiast. Velen waren erg onder de indruk. Bij terugkomst in De Hooiberg stonden een hapje en natuurlijk een drankje klaar en werd nog enige tijd nagepraat. Kortom, een geslaagd bezoek! Teun van der Linden, Purchasing Sourcing Management HON is 1 oktober officieel van start gegaan in onze Brouwerij Zoeter woude. Om dit feit op een ludieke wijze kracht bij te zetten is 'Gerda de schoonmaakster' langs geweest in het Bedrijfsrestaurant en stond 'Tonny' bij de poort. Gerda heeft iedereen op een persoonlijke wijze even bijgepraat over wat er in het kader van hygiëne, orde en netheid van ons allen wordt verwacht. Zelf gaf ze het goede voorbeeld door alles wat niet HON was, gelijk op te ruimen en schoon te maken. De medewerkers van de late dienst werden bij de poort aangehouden door Tonny'. Hij liet op zijn eigen manier ieder een weten dat HON nu echt is gestart. Natuurlijk is er de afge lopen maanden al ruim aandacht besteed aan de HON-regels die nu echt in werking zijn getreden, maar even opfrissen kan nooit kwaad. Zoals Gerda en Tonny dit hebben gedaan, zal gezien de enthousiaste reacties, er zeker toe bijdragen dat de Brouwerij Zoeterwoude een voor beeld gaat worden voor alle Heineken Brouwerijen. Kortom een brouwerij waarop we trots kunnen zijn. Namens het HON-projectteam, Henk van de Ven

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Leven in de Brouwerij | 2002 | | pagina 8