Leveranciers op bezoek bij Heineken
Gerda en Tonny promoten
ludieke wijze HON!
op
8
De redactie: Karin Jansen (Brouwen) tst. 7407, Frea Lodewijk (P&O) tst.
7065, Esther Tops (Lasswell Communication Events) tst. 7074 of 06-
22502578, Menno Middelkoop (Lasswell Communication Events) tst.
7074 of 06-10905631, Manon van Veenendaal (Verpakken) tst. 7216,
Carola Verkerk (Interne Dienst Bedrijf) tst. 7221.
Het redactieadres Esther Tops en Menno Middelkoop, BK 2.17, Z/Wou.
E-maiiadres Zoeterwoude: Leven in de Brouwerij.
De inleverdatum Het volgende nummer van Leven in de Brouwerij komt
23 oktober uit. Teksten en foto's kunnen tot en met vrijdag 11 oktober
worden ingeleverd.
Op uitnodiging van Heineken waren 6 september
leveranciers van internationale transportdien
sten te gast. Behalve de rederijen waarmee
Heineken zaken doet, waren ook de wegtrans-
porteurs en andere logistieke dienstverleners uit
genodigd.
Na ontvangst in De Hooiberg gaf
Fred Holvast (manager DCS) een pre
sentatie aan de genodigden, waarin hij
vertelde welke veranderingen STAR
Chain met zich heeft meegebracht
voor Heineken. Ook de gevolgen hier
van voor de transporteurs werden
besproken en alle aanwezige dienst
verleners werden nogmaals bedankt
voor hun hulp gedurende het afgelo
pen halfjaar. Daarna volgde een rond
leiding door de brouwerij, waarbij de
groep ook een kijkje kon nemen in het
Magazijn van DCS. Voor veel gasten
was dit de eerste keer dat zij de brou
werij van binnen zagen.
De reacties van de aanwezigen waren
enthousiast. Velen waren erg onder de
indruk. Bij terugkomst in De Hooiberg
stonden een hapje en natuurlijk een
drankje klaar en werd nog enige tijd
nagepraat. Kortom, een geslaagd
bezoek!
Teun van der Linden,
Purchasing Sourcing Management
HON is 1 oktober officieel van start
gegaan in onze Brouwerij Zoeter
woude. Om dit feit op een ludieke
wijze kracht bij te zetten is 'Gerda de
schoonmaakster' langs geweest in
het Bedrijfsrestaurant en stond
'Tonny' bij de poort.
Gerda heeft iedereen
op een persoonlijke
wijze even bijgepraat
over wat er in het kader
van hygiëne, orde en
netheid van ons allen
wordt verwacht. Zelf gaf
ze het goede voorbeeld
door alles wat niet HON
was, gelijk op te ruimen
en schoon te maken.
De medewerkers van de
late dienst werden bij
de poort aangehouden
door Tonny'. Hij liet op
zijn eigen manier ieder
een weten dat HON nu
echt is gestart.
Natuurlijk is er de afge
lopen maanden al ruim
aandacht besteed aan
de HON-regels die nu
echt in werking zijn
getreden, maar even
opfrissen kan nooit
kwaad. Zoals Gerda en
Tonny dit hebben
gedaan, zal gezien de
enthousiaste reacties,
er zeker toe bijdragen
dat de Brouwerij
Zoeterwoude een voor
beeld gaat worden voor
alle Heineken
Brouwerijen. Kortom
een brouwerij waarop
we trots kunnen zijn.
Namens het
HON-projectteam,
Henk van de Ven