Mag ik fl mij even voorstellen...
JK
Woensdag 11 september:
Donderdag 12 september:
Vrijdag 13 september:
Zaterdag 14 september:
Zondag 15 september:
Maandag 16 september:
Dinsdag 17 september:
Woensdag 18 september:
Donderdag 19 september:
Vrijdag 20 september:
Zaterdag 21 september:
Zondag 22 september:
Maandag 23 september:
Dinsdag 24 september:
Woensdag 25 september:
Karbonade, tuinbonen met spekjes, gekookte aardappelen en jus
Ajam pangang, gebakken rijst met atjar, kroepoek en gebakken ei
Gebakken zalmmoot in witte wijnsaus, snijboontjes en geroosterde aardappelen
Stoofvlees, Vlaamse frietjes met mayonaise
Kippenbout met Stroganoffsaus, ratatouille met witte rijst
Tartaartje, spinazie a la crème, gekookte aardappelen met jus
Kip kerrie, witte rijst en doperwtjes
Twee speklapjes, bruine bonen met ui, spekjes en piccalilly, gekookte aardappelen
Twee kippenpootjes, bami goreng met atjar, kroepoek, gebakken ei en pindasaus
Kibbeling met ravigotesaus, twee röstirondjes, aardappelpuree en salade
Broodje hamburger, patat met mayonaise
Twee kipschnitzels, appelmoes, twisters met mayonaise, curry en uitjes
Paella
Wienerschnitzel, bloemkool a la crème, gekookte aardappelen met jus
Pitabroodje met shoarma en knoflooksaus, salade en gekruide uienringen
Mijn naam is Mathy de Baar en ik ben 48 jaar.
Ik woon in Bemmel vlakbij Nijmegen en 15 oktober
verhuis ik naar Wolfheze, een dorp midden op de
Veluwe, in een prachtige bosrijke omgeving. Ik
heb een lieve man, een zoon van 22 jaar en een
dochter van 16 jaar.
Op 2 september is voor mij een
nieuwe fase binnen Heineken aan
gebroken. Sindsdien ben ik namelijk
hoofd P&O van Brouwerij Zoeter-
woude. Ik heb er ontzettend veel
zin in. Vanaf 1998 werkte ik als
P&O-adviseur bij Brouwerij Den
Bosch. Daar heb ik een hele fijne en
leerzame periode achter de rug,
veel leuke mensen ontmoet, hard
gewerkt, veel gelachen. Kortom ook
al ga je weg uit vrije wil, toch doet
afscheid nemen altijd weer een
beetje pijn. Daarvoor in de plaats
komt een nieuw begin, nieuwe men
sen, nieuwe uitdagingen en dat is
spannend, verfrissend.
Voordat ik bij Heineken kwam
werken, heb ik 12,5 jaar bij Akzo
Nobel (in Ede en Arnhem) gewerkt,
waar ik diverse functies binnen
P&O heb uitgevoerd.
In mijn vrije tijd ben ik regelmatig
in de tuin te vinden; ik vind het
geweldig om alles te zien bloeien
en groeien. Werken in de natuur
geeft mij een bepaalde rust. Zelfs
in de wintermaanden ben ik door
het lezen van boeken en tijdschrif
ten bezig met de tuin. Naast lezen
vind ik wandelen een zeer aange
name bezigheid.
In augustus heb ik al verschillende
mensen gesproken in het
Zoeterwoudse. De komende perio
de zal ik proberen om zoveel
mogelijk verschillende afdelingen
op te zoeken. Ik ben reuze
benieuwd naar wat er leeft in de
brouwerij. Met behulp van de ande
re medewerkers van de afdeling
P&O zal ik proberen om zo snel
mogelijk een goed beeld van alles
te krijgen, zodat ik vanuit mijn vak
gebied een bijdrage kan leveren
aan het beleid van de brouwerij.
In de komende tijd zullen we elkaar
vast ontmoeten...
Mathy de Baar,
hoofd P&O Brouwerij Zoeterwoude
Mathy de Baar, hoofd P&O Brouwerij