Mag ik fl mij even voorstellen... JK Woensdag 11 september: Donderdag 12 september: Vrijdag 13 september: Zaterdag 14 september: Zondag 15 september: Maandag 16 september: Dinsdag 17 september: Woensdag 18 september: Donderdag 19 september: Vrijdag 20 september: Zaterdag 21 september: Zondag 22 september: Maandag 23 september: Dinsdag 24 september: Woensdag 25 september: Karbonade, tuinbonen met spekjes, gekookte aardappelen en jus Ajam pangang, gebakken rijst met atjar, kroepoek en gebakken ei Gebakken zalmmoot in witte wijnsaus, snijboontjes en geroosterde aardappelen Stoofvlees, Vlaamse frietjes met mayonaise Kippenbout met Stroganoffsaus, ratatouille met witte rijst Tartaartje, spinazie a la crème, gekookte aardappelen met jus Kip kerrie, witte rijst en doperwtjes Twee speklapjes, bruine bonen met ui, spekjes en piccalilly, gekookte aardappelen Twee kippenpootjes, bami goreng met atjar, kroepoek, gebakken ei en pindasaus Kibbeling met ravigotesaus, twee röstirondjes, aardappelpuree en salade Broodje hamburger, patat met mayonaise Twee kipschnitzels, appelmoes, twisters met mayonaise, curry en uitjes Paella Wienerschnitzel, bloemkool a la crème, gekookte aardappelen met jus Pitabroodje met shoarma en knoflooksaus, salade en gekruide uienringen Mijn naam is Mathy de Baar en ik ben 48 jaar. Ik woon in Bemmel vlakbij Nijmegen en 15 oktober verhuis ik naar Wolfheze, een dorp midden op de Veluwe, in een prachtige bosrijke omgeving. Ik heb een lieve man, een zoon van 22 jaar en een dochter van 16 jaar. Op 2 september is voor mij een nieuwe fase binnen Heineken aan gebroken. Sindsdien ben ik namelijk hoofd P&O van Brouwerij Zoeter- woude. Ik heb er ontzettend veel zin in. Vanaf 1998 werkte ik als P&O-adviseur bij Brouwerij Den Bosch. Daar heb ik een hele fijne en leerzame periode achter de rug, veel leuke mensen ontmoet, hard gewerkt, veel gelachen. Kortom ook al ga je weg uit vrije wil, toch doet afscheid nemen altijd weer een beetje pijn. Daarvoor in de plaats komt een nieuw begin, nieuwe men sen, nieuwe uitdagingen en dat is spannend, verfrissend. Voordat ik bij Heineken kwam werken, heb ik 12,5 jaar bij Akzo Nobel (in Ede en Arnhem) gewerkt, waar ik diverse functies binnen P&O heb uitgevoerd. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de tuin te vinden; ik vind het geweldig om alles te zien bloeien en groeien. Werken in de natuur geeft mij een bepaalde rust. Zelfs in de wintermaanden ben ik door het lezen van boeken en tijdschrif ten bezig met de tuin. Naast lezen vind ik wandelen een zeer aange name bezigheid. In augustus heb ik al verschillende mensen gesproken in het Zoeterwoudse. De komende perio de zal ik proberen om zoveel mogelijk verschillende afdelingen op te zoeken. Ik ben reuze benieuwd naar wat er leeft in de brouwerij. Met behulp van de ande re medewerkers van de afdeling P&O zal ik proberen om zo snel mogelijk een goed beeld van alles te krijgen, zodat ik vanuit mijn vak gebied een bijdrage kan leveren aan het beleid van de brouwerij. In de komende tijd zullen we elkaar vast ontmoeten... Mathy de Baar, hoofd P&O Brouwerij Zoeterwoude Mathy de Baar, hoofd P&O Brouwerij

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Leven in de Brouwerij | 2002 | | pagina 2