Hygiëne, Orde en Netheid HON-werkgroep DCS HON-werkgroep sub-unit Brouwen Intranetsite Bedrijfsrestaurant van \f. Heineken Nederland Supply Hvvsva**eV* BedrV^ Leven in de Brouwerij - Nieuwsblad voor de Brouwerij Zoeterwoude DCS heeft een werkgroep opgericht om de HON- doelstellingen (Hygiëne, Orde en Netheid) uit te werken en vast te leggen in een schoonmaak- plan volgens de richtlijnen van de bedrijfsleiding. In deze werkgroep zitten de volgende leden: Ben Verberg, Jos Korbee, Joop Dol, Ton Rietveld, Robin van de Ende, Marino Stikkelorum, Patrice van Es, Piet van Leeuwen, Wil Mulder en Nico van der Meer. In een van de vergaderingen heeft Marlies Wijckerheld Bisdom (pro jectleider HON) ons een presentatie gegeven over wat HON precies inhoudt en wat er van ons wordt verwacht, zodat wij dit weer in de ploegen kun nen presenteren. Ook is er een enquête gehouden over het rookgedrag van de De HON-werkgroep van DCS. Boven van links naar rechts: Nico van der Meer, Ben Verberg, Robin van de Ende, Patrice van Es en Ton Rietveld. Onder van links naar rechts: Piet van Leeuwen, Joop Dol, Hans Wesselingh, Cees Bons en Jos Korbee. Niet op de foto: Marino Stikkelorum en Wil Mulder. Hans Wesselingh en Cees Bons van de TD/ID waren uitgenodigd voor de ver gadering. medewerkers. De uitslag hiervan wordt in een volgende editie van Leven in de Brouwerij gepubliceerd. DCS was al voor het project HON startte, bezig om meer aandacht te besteden aan de net heid op de werkvloer door middel van milieurondes die elke dienst worden gelopen. Al met al heeft DCS nog een HON is nu echt van start gegaan bij de sub-unit Brouwen. Vanuit het brou- werijbrede HON-projectteam is een werkgroep ontstaan die de acties voor Brouwen gaat opzetten en coör dineren. In de komende weken wordt iedereen binnen Brouwen via presen taties over HON geïnformeerd. De deelnemers van de HON-werkgroep van sub-unit Brouwen zijn: Angelique Bouws-Breedveld, Edwin Oosterbaan, Cees Klaver, Toine van Beek en Hans van Eijk. Voor vragen over HON kan iedereen bij deze collega's terecht. Uiteraard wordt iedereen ook via het sterpunt VGWM geïnformeerd. Dinsdag Bij het Bedrijfsrestaurant Productie wordt momenteel hard gewerkt aan een eigen site op het Heineken BrowseHuis. Op de site komt informa tie over de afdeling, het personeel en natuurlijk het menu. Ook worden veel voorkomende vragen van gasten van het restaurant beantwoord. Het is de bedoeling dat de site 1 juli operatio neel wordt (gelijktijdig met de nieuwe zomercyclus). Wij hopen met deze site onze dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen. Bedrijfsrestaurant Productie heel traject voor de boeg. Met de juiste middelen en de inzet van de medewer kers van DCS wordt de doelstelling zeker bereikt. Patrice van Es, DCS 4 juni was de eerste bijeenkomst van de werkgroep. Hier is gesproken over schoonmaakplannen, rolverdeling bin nen Brouwen, toetsing van schoon- maakrondes, technische en bouwkundi ge aanpassingen, et cetera. Kortom een lijst van zaken die we gaan oppak ken. Weliswaar gefaseerd, maar alles komt een keer aan de beurt. We hopen dat we deze klus met iedereen binnen Brouwen en uiteraard met iedereen binnen de hele brouwerij kunnen kla ren, zodat vele handen licht werk maken. Toine van Beek, P&O Brouwen/Energie

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Leven in de Brouwerij | 2002 | | pagina 5