Bedrijfsbrandweer door het vuur Excursieroute door Palletisercentrum ISO en HACCP Basismodule PLAN CHECK 4 De Bedrijfsbrandweer maakt zich op voor de strijd tegen het vuur vervolg van pagina 1 In de afgelopen tijd is er een berg werk verzet door onder anderen: Elly Koster en Tony Wegewijs voor de opleidingsmodule ISO/HACCP; de opleidingscoördinatoren (OC'ers) voor het geschikt maken van de opleidingsboeken als werk instructies; Robert Jan van der Lep voor de laatste loodjes van de vullerboe- ken; Norbert Rox voor de rapportages; de mannen van de elektrowerk- plaats voor veel verbeteringen in de vullers; Irene Lekkerkerker voor het ver nieuwen van de BrowseHuis-site; Peter Geurts voor de instructies van Colonne 6 en Hans Kanbier voor de superduide- lijke uitleg aan de ploegen. De heer Groenveld van Lloyds heeft op 30 mei ons systeem grondig door gelicht en kwam tot de conclusie dat het systeem op een goed niveau was. Wat eruit sprong was de vriendelijke en professionele manier waarop hij te woord werd gestaan door de ope rators van ploeg B, de ploeg die dienst had. Verder lagen de lijnen er erg netjes bij. In september is er opnieuw een reguliere audit bij Heineken Nederland Supply, waarbij de heer Groenveld met een steek proef zal controleren of de registra ties van de controles 100 procent in orde zijn. Taco Zantinge, Verpakken Voor de jaarlijkse brandweeroefe ning is de Bedrijfsbrandweer (ploe gen A tot en met E) in mei naar Risk op de Maasvlakte geweest. Risk is een groot brandweeroefencentrum waar alle calamiteiten op brand- weergebied kunnen worden nage bootst. Dit jaar waren er twee oefe ningen, een brand in een kelder en een vuurzee in een kantoorgebouw waarbij ook slachtoffers waren. Tijdens deze oefeningen leer je onder bijzondere omstandigheden met een team en je maat door het vuur te gaan. Alle brandweerploe gen kunnen terugkijken op een gezelli ge, maar vooral ook een leerzame dag. Aad van der Meer, Bedrijfsbrandweer voor heeft de afdeling Nieuwbouw daar onder meer een loopbrug en een bordes gemaakt. Zo hebben de bezoekers een prachtig uitzicht op de dozenbanen, dozenstapelaars, krimp- foliemachines en zelfs op de laadkui- len. Dit is het laatste onderdeel van de rondleiding binnen Productie. Vanaf hier worden de gasten opge haald door de Heineken-dubbeldek- kers. Voorheen moesten de bezoekers van Colonne 7, via het kantoorrestau- De nieuwe excursieroute door de brou- Heineken-bezoekers loopt nu ook door rant, teruglopen naar het Ontvangst- werij is klaar. De rondleiding voor de het Palletisercentrum. Speciaal hier- gebouw. Het uitgebouwde bordes

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Leven in de Brouwerij | 2002 | | pagina 4