ï2ieri_U Na-ep0t'-,80,es"eI^ai;;ertle^ 1 Bedrijfsrestaurant Ha2 8 17161 W°eIlS 9 me': nderdag VriJ jdag 10 me': rdaê [1 11161 Zate i2 o16'1 Zondag fnei: Ndaandag pins dag 14 dag mei- [5 DO nderdag 17 mei- dag 16 o16' VriJ 18 roei- Za<erda8l9 mei: Z°ndag 90 "fei: Maandag 2° Dinsdag mei: WoeOsdag 21 mei: Ene Pn vvitte c gefri reng' P n,salade r0edjak R°0 ^ituutd Na^ goj-l .aen za._ aardapH _rr1engde Wilte WÜnS aOs Cebakk^terde aa""i geme salade spin met azie en geroe ho'la orl tzatz' etje twis terSi bec liaOie lsaus- mei pi""" W'en Lte aafd ek°° MeX'c ]<aasen „praspi en saus ,taliaanSe atjar rdapP elpuiee „-mi"' pa ut, ^eXiC MaC j tpn el' salad ens. aarc en SPag salade pett' Zee"** „Jpakke" eBieappe'>£S rij stta fel aar1 dapP eleo met m ay°n aiSÊ IN DE BROUWERIJ MEI 2002 DO W'oe'15 De redactie Karin Jansen (Brouwen), tst. 7407 Frea Lodewijk (P&O), tst. 7065 Vincent Schakel (Verpakken), tst. 7748 Esther Tops (Lasswell Communication Events), tst. 7074 of 06-22502578 Manon van Veenendaal (Verpakken), tst. 7216 Carola Verkerk (Interne Dienst Bedrijf), tst. 7221 Tekeningen: Paul Slegtenhorst Het volgende nummer van Leven in de Brouwerij komt uit op 22 mei. Teksten en foto's kunnen tot en met vrijdag 10 mei worden ingeleverd. Redactieadres: Esther Tops, BK 217, Z/Wou. E-mail adres Zoeterwoude: Leven in de Brouwerij Corrosie in een zuiveringstank vervolg van pagina 1 Hieruit blijkt maar weer dat de zeven die in de goten van diverse afdelingen zitten, niet altijd naar behoren werken. Het onderhoud aan de anaërobe zuive ring was afgestemd op het plaatsen van het nieuwe filter om ervan verzekerd te zijn dat na beëindiging van het onderhoud ook het vervuilingsaanbod weer acceptabel zou zijn. Ook dit keer werd het onderhoud gecoördineerd door Bep Bosch (operator en aandachtsge- lende disciplines die aan het werk zijn (stressy jobje). Inspectie van de diverse tanks bracht weer een aantal mankementen aan het licht zoals corrosie, defecte flowmeters en kapotte coatings. Ook werd tijdens de controle geconstateerd dat de reactor van de anaërobe zuivering een aantal verstopte afvoeren had. De ver wachting is dat, nu deze zijn ver holpen, de anaërobe zuivering beter zal gaan presteren. Op 24 april is de anaërobe zuivering weer in bedrijf genomen. Wim Schaap, technoloog Energie, sub-unit Brouwen biedhouder AWZI) met ondersteu ning van Dirk Haasnoot (Energie) en Robin Adér (Energie). Voor Robin (van origine brou wer) was dit direct een stuk opleiding omdat hij nu de kans kreeg om een aantal zuiveringsin stallaties aan de bin nenkant te zien. Deze groep zorgt voor het opleveren van schone en veili ge installaties ter inspectie en is tevens het aan spreek punt voor de vele verschil- PACINA 2

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Leven in de Brouwerij | 2002 | | pagina 2