'Chinees' tijdens het overwerk —n HET MENU s: m j m PH 'S-HERTOGENBOSCH NIEUWS -*v w Colofon V Ondanks de goede resultaten in de Bossche Brouwerij moet er veel overgewerkt worden om de vraag aan te kunnen voldoen. Verpakken, DCS en Filtratie en ondersteunende afdelingen, hebben dan ook op zaterdagen overgewerkt. Als extraatje werd daarom op 3 zaterdagen in juni in de vroege dienst tussen 10 en 12 uur een heerlijk chinees buffet geserveerd in het bedrijfsrestaurant. Leden van de MT's Verpakken, Brouwen, en Operationele planning waren op die dagen aanwezig om te helpen in de bediening en te ondersteunen bij het uitserveren. Wiggert Deelen en Godfried Meijer toonden door hun aanwezigheid op deze zaterdagen hun waardering voor de grote inzet op onze Brouwerij. Het bleek uit de reacties dat dit initiatief door iedereen erg werd gewaardeerd. Hopelijk helpt dit initiatief om de motivatie vast te houden voor de extra inspanning die de komende tijd nog gevraagd gaat worden. Tonnie van Dinther K- - Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Maandag Dinsdag Vervolg van pagina 1 heeft iedereen baat bij. Het is zeer positief dat het volume groeit, terwijl dat tot dit jaar niet het geval was. Een lastig bijeffect is dat je moet meebewegen met de vraag. Wiggert: "Van een vijf- naar een drieploegendienst en weer terug, is daar een voorbeeld van. Er kunnen nog geen definitieve keuzes worden gemaakt en dat merken de medewerkers." Wiggert sloot zijn presentatie af met de HNS-doelstellingen voor de komende periode: "De brouwerijen en de stafafdelingen van HNS moeten allemaal op één manier gaan werken en de focus zal liggen op het ondersteunen van Heineken USA, innovaties en een prestatiegerichte cultuur. Daarnaast wil ik dat, naast Brand die het voorbeeld is qua productiviteit voor relatief kleine brouwerijen, Zoeterwoude in de nabije toekomst het voorbeeld wordt voor de zeer grote brouwerijen. Ook wil ik met 's-Hertogenbosch een internationale TPM- award winnen. Heineken zou de eerste brouwerij zijn die de prijs wint." Woensdag Japanse Wakamesoep Vermicellisoep Donderdag Goulashsoep Vrijdag Champignonsoep Rundvleessoep Toscaanse tomatensoep Heldere kippensoep Bospaddenstoelensoep Vermicellisoep Bloemkool-broccolisoep Groentesoep Ossestaartsoep Chinese kippensoep Belgische bol rauwe ham Hamlapje, tuingroente, Drumstick Bombay krieltjes Croissant brie Tosti Hawaii Rundervink, spinazie, aardappelpuree Pistolet rosbief tuinkruiden Nasi goreng, saté, gebakken ei, Zigeunerstick kroepoek Waldkornrozijnenbr. paté Boeuf Bourguignon, boontjes, Bamiblok gekookte aardappelen Boerenbolletje Gehaktbal Visbrochetteworteltjes, frites Aspergesoep Minestronesoep Tomaten groentesoep Mosterdsoep Broodje kleurenpalet Ovenfrikandel Canapé Broodje cheeseburger Hamlapje, tuingroente, krieltjes Rundervink, spinazie, aardappelpuree Kippensoep Bretonse vissoep Uiensoep Double Dutch Broodje warm vlees Nasi goreng, saté, gebakken ei, kroepoek Croissant paté Boeuf Bourguignon, boontjes, Broodje gekruid gehakt gekookte aardappelen Broodje tartaar Broodje knakworst Visbrochette, worteltjes, frites HOOFDREDACTIE GERRIT SMAN EINDREDACTIE GERRIT SMAN, KOMPAS MEDIA SASKIA VOGELZANG CORRESPONDENTEN JAAP RENTMEESTER KOMPAS MEDIA HCG GRAFIGROEP UITGAVE VAN HEINEKEN NEDERLAND

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken Brouwerij Nieuws | 2006 | | pagina 8