'Chinees' tijdens het overwerk
—n
HET MENU
s:
m
j m
PH 'S-HERTOGENBOSCH NIEUWS
-*v
w
Colofon
V
Ondanks de goede resultaten in de Bossche Brouwerij
moet er veel overgewerkt worden om de vraag aan
te kunnen voldoen. Verpakken, DCS en Filtratie en
ondersteunende afdelingen, hebben dan ook op
zaterdagen overgewerkt.
Als extraatje werd daarom op 3 zaterdagen in juni in de
vroege dienst tussen 10 en 12 uur een heerlijk chinees
buffet geserveerd in het bedrijfsrestaurant.
Leden van de MT's Verpakken, Brouwen, en Operationele
planning waren op die dagen aanwezig om te helpen in de
bediening en te ondersteunen bij het uitserveren. Wiggert
Deelen en Godfried Meijer toonden door hun aanwezigheid
op deze zaterdagen hun waardering voor de grote inzet op
onze Brouwerij.
Het bleek uit de reacties dat dit initiatief door iedereen
erg werd gewaardeerd. Hopelijk helpt dit initiatief om de
motivatie vast te houden voor de extra inspanning die de
komende tijd nog gevraagd gaat worden.
Tonnie van Dinther
K-
-
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Maandag
Dinsdag
Vervolg van pagina 1
heeft iedereen baat bij. Het is zeer positief
dat het volume groeit, terwijl dat tot dit
jaar niet het geval was. Een lastig bijeffect
is dat je moet meebewegen met de
vraag. Wiggert: "Van een vijf- naar een
drieploegendienst en weer terug, is daar
een voorbeeld van. Er kunnen nog geen
definitieve keuzes worden gemaakt en dat
merken de medewerkers."
Wiggert sloot zijn presentatie af met de
HNS-doelstellingen voor de komende
periode: "De brouwerijen en de
stafafdelingen van HNS moeten allemaal
op één manier gaan werken en de
focus zal liggen op het ondersteunen
van Heineken USA, innovaties en een
prestatiegerichte cultuur. Daarnaast wil
ik dat, naast Brand die het voorbeeld is
qua productiviteit voor relatief kleine
brouwerijen, Zoeterwoude in de nabije
toekomst het voorbeeld wordt voor de
zeer grote brouwerijen. Ook wil ik met
's-Hertogenbosch een internationale TPM-
award winnen. Heineken zou de eerste
brouwerij zijn die de prijs wint."
Woensdag Japanse Wakamesoep
Vermicellisoep
Donderdag Goulashsoep
Vrijdag
Champignonsoep
Rundvleessoep
Toscaanse tomatensoep
Heldere kippensoep
Bospaddenstoelensoep
Vermicellisoep
Bloemkool-broccolisoep
Groentesoep
Ossestaartsoep
Chinese kippensoep
Belgische bol rauwe ham Hamlapje, tuingroente,
Drumstick Bombay krieltjes
Croissant brie
Tosti Hawaii
Rundervink, spinazie,
aardappelpuree
Pistolet rosbief tuinkruiden Nasi goreng, saté, gebakken ei,
Zigeunerstick kroepoek
Waldkornrozijnenbr. paté Boeuf Bourguignon, boontjes,
Bamiblok gekookte aardappelen
Boerenbolletje
Gehaktbal
Visbrochetteworteltjes, frites
Aspergesoep
Minestronesoep
Tomaten groentesoep
Mosterdsoep
Broodje kleurenpalet
Ovenfrikandel
Canapé
Broodje cheeseburger
Hamlapje, tuingroente, krieltjes
Rundervink, spinazie, aardappelpuree
Kippensoep
Bretonse vissoep
Uiensoep
Double Dutch
Broodje warm vlees
Nasi goreng, saté, gebakken ei,
kroepoek
Croissant paté Boeuf Bourguignon, boontjes,
Broodje gekruid gehakt gekookte aardappelen
Broodje tartaar
Broodje knakworst
Visbrochette, worteltjes, frites
HOOFDREDACTIE
GERRIT SMAN
EINDREDACTIE
GERRIT SMAN, KOMPAS MEDIA
SASKIA VOGELZANG
CORRESPONDENTEN
JAAP RENTMEESTER
KOMPAS MEDIA
HCG GRAFIGROEP
UITGAVE VAN HEINEKEN NEDERLAND