Ir mim DRUKKE RECEPTIE VOOR BERNARD NAAIJKENS Kampioen 2e klasse! Nieuwe fris- en snackautomaten HF V^'PwH Bedankje van Yvonne en Jan 'S-HERTOGENBOSCH NIEUWS PH Het eerste team van de Heineken Tafeltennis Vereniging is in de Bedrijfs Tafeltennis Competitie (BBTF), Kampioen van de 2C klasse geworden. Dit is in de historie van de Heineken Tafeltennis Vereniging een unieke prestatie en betekent promotie naar de le klasse! De Kampioenen zijn Brian Leeuwis, Patrick Kortwijk, Barbara van Aarle en Jan Spierings, samen met zo nu en dan steun van een invaller zorgden zij voor deze fantastische prestatie. Maandag 3 april is dit gevierd tijdens de clubavond. Daar toonde het kampioensteam de bijbehorende trofee aan de Vereniging. Voor ieder teamlid was er een flesje wijn om alvast moed op te doen voor het spelen in de le klasse! Het bestuur van HTV vraagt aan Brouwerij medewerkers die 'goed een balletje slaan' zich te melden om mogelijk het le team voor het volgend jaar te versterken. Het niveau in de eerste klasse BBTF is NTTB 30/ 4C klasse. Info bij Fred van Mil tel. 1270. De DCS reünie gecombineerd met ons jubileumfeest op 28 maart 2006 is echt een onvergetelijke middag geworden. Werkelijk uit heel Nederland zijn collega's, oud-collega's, zakenrelaties, familie en vrienden naar het Ontvangstgebouw de Hooiberg gekomen om deze middag met ons te vieren. Het voelde aan als een warme Heineken deken, het was druk, ouderwets gezellig, leuke muziek, stoere verha len, heerlijke hapjes en het belangrijkste van de mid dag natuurlijk de mogelijkheid om samen weer eens een mooi glas Heineken bier te drinken. Wij willen iedereen die deze geweldige dag mogelijk hebben gemaakt hartelijk danken voor alles. Speciale dank gaat uit naar de feestcommissie en de medewer kers achter de schermen. Jan van Kuijk en Yvonne Dessens en familie Rond 24 april worden bij invoering van Chipknip betaling de huidige automaten van Maas vervangen door nieuwe automaten van Douwe Egberts. Evenals nu het geval is wordt het volledige beheer uitgevoerd door 'D.E. Optimalisering'. Niet alle bestaande automaten worden vervangen. Uit inventarisatie van omzetgegevens van de huidige automaten blijkt dat enkele automaten een zodanig lage omzet hebben dat het niet zinvol is om deze te vervangen. Kosten van huur en onderhoud wegen niet op tegen de opbrengsten. Om een voorbeeld te schetsen van deze kosten: Op sommige locaties is de omzet van zo laag dat als je dit afgezet tegen de huurkosten en onderhoud van deze automaat, er 3,75 per blikje moet worden bijgepast! Het is dan ook niet zinvol om zo'n automaat te laten staan. De veranderingen Bij het niet vervangen van een frisdrankautomaat is gekeken of er op een redelijke afstand een alternatief is. De broodjes (food) automaten in de productielocaties verdwijnen. Ook hier is er een lage omzet waardoor relatief hoge kosten ontstaan. De foodautomaat in het bedrijfsrestaurant wordt vervangen door een nieuwe. De snoep/snackautomaten worden in principe op alle locaties vervangen. De exploitatie van deze automaten komt in handen van D.E. Dit betekent dat de prijzen van het assortiment door D.E. marktconform worden bepaald. Uiteraard zijn de nieuwe automaten alleen nog te gebruiken met de 'Chipknip' Jo van Berkom Facilitaire Dienst 's-Hertogenbosch 11 I Dinsdag 11 april stonden een Heineken en een Amstel kelderbierwagen voor het kantoorgebouw. Het tastbare bewijs dat er iets te doen was bij de afdeling Kelderbier. Toen de fotograaf plaatjes ging schieten van Bernard en Riekie Naaijkens met kinderen en kleinkinderen, was het helemaal duidelijk: Bernard vierde zijn 37,5 jarig jubileum bij Heineken! Bernard is Teamleider Kelderbier en dus waren de kelderbierwagens achtergrond voor de fotoshoot goed te begrijpen. Nadat dit gebeurd was ging het richting voorontvangst. In gezelschap van Edwin Koerts, Manager Service Operaties en Esther Jorg, personeelsadviseur, vond het officiële deel plaats. Hierna gingen Bernard en Riekie naar de inmiddels goed gevulde Cambrinuskelder. Opvallend hierbij was de aanwezigheid van het grote aantal collega's van buiten 's-Hertogenbosch en externe relaties. Edwin Koerts sprak namens Heineken de jubilaris toe. Hij gaf een overzicht van Bernards carrière bij Heineken. Die kenmerkte zich door zijn werk bij de toenmalige afdeling «0 Expeditie waar hij alle functies vervulde. In 1983 maakte hij de overgang naar de afdeling Kelderbier waar hij nu nog werkt. Edwin karakteriseerde hem als zeer gemotiveerd, draait als een tierelier en levert altijd een topprestatie. Hij bedankte hem hiervoor en bood Riekie een boeket bloemen aan. Hierna nam Bernard het woord. Hij noemde zichzelf een uitstervend ras. Van papier, potlood en gum naar computer en SAP, zoals hij het typeerde. Hij bedankte alle mensen die hem in de 37,5 jaar hebben 'getolereerd' en alle aanwezigen voor hun komst. Hiermee werd het officiële deel afgesloten en konden de aanwezigen Bernard en Riekie de hand schudden... V''m*> t UITGAVE VAN HEINEKEN NEDERLAND

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken Brouwerij Nieuws | 2006 | | pagina 5