IS OVERAL ZO SCHOON!"
HET MENU
Colofon
m 'S-HERTOGENBOSCH NIEUWS
Maandag Hoendersoep
Tomatensoep
Dinsdag
Woensdag Uiensoep
Donderdag Reepjessoep
Vrijdag
Maandag
Dinsdag
Woensdag Mosterdsoep
Chippen in 's-Hertogenbosch
Donderdag Kervelsoep
Vrijdag
Er is veel veranderd op de Brouwerij de
laatste jaren, daar zijn we het allemaal
wel over eens. Het leek BHN een
aardig idee om eens aan iemand die
na geruime tijd terug is, te vragen wat
hem het meeste opviel aan de 'nieuwe'
Brouwerij.
Brouwer John Mulders werd na 32 jaar
Bossche Brouwerij in 2004 gedetacheerd bij de
'Stoombierbrouwerij Oudaen' in het hartje van Utrecht.
Onlangs moest hij zijn baan als 'kasteelheer, brouwer,
verpakker, excursieleider,
kwaliteitscontroleur,
boekhouder etc.' door een
forse hernia opgeven. Voor hij —f
ging was John nog een korte J i 1
periode terug op de Bossche il'B1'—T"
John Mulders: "Het is overal
schoon gezien. Wat productie
gaan en dat is goed voor de
werkgelegenheid. Per fte J 4"*--"^
11000 hectoliter is heel wat
anders dan mijn 700 hectoliter s~
bij Oudaen! 1 «*-1-4'. "j 4h
Ik heb wat brouwen betreft de
hele technische ontwikkeling
meegemaakt. Van 'knoppen
werk' tot aan bijna de opstart
van brouwhuis 4.
Het nieuwe brouwhuis is
technisch veel en veel beter dan het oude brouwhuis.
Maar als ik het vergelijk met het oude brouwhuis en
zeker met mijn 'brouwhuisje' bij Oudaen, voelt het koud
en kil aan. Dat komt natuurlijk ook omdat er vroeger
vijftien, zestien man in en rond het brouwhuis werkten,
en nu nog maar drie!
Het is trouwens overal een stuk rustiger. Het is ook
wennen datje niet meer overal binnen kunt lopen.
Jammer is dat de Bossche Heineken cultuur zoals ik
die kende, verdween. Ik mis daardoor de gezelligheid
en gemoedelijkheid van vroeger. Dat er iets moest
gebeuren, was duidelijk. Maar ik ben overdonderd door
de korte tijd waarin op de Bossche Brouwerij alles is
gerealiseerd."
Moestuinsoep
Ossenstaartsoep
Bloemkoolsoep
Paddestoelensoep
Vissoep
Rundvleessoep
Ossestaartsoep
Chinese kippensoep
Kalfssoep
Uiensoep
Toscaanse tomatensoep
Bol moestuingroenten Macaroni Bolognese
Champignon vleesbroodje
Boterham brandnetelkaas Kipspies met krieltjes
Worstebroodje
Bol gekookte ham Nasi goreng schotel
Bol grootmoeders stoverij
Roggebrood wortel/knol Schnitzel, gekookte
Boeren omelet aardappelen
Stapelbrood roomkaas/ham Scholfilet met friet
Kibbeling
Pistoletje filet Americain Macaroni Bolognese
Kip/champignon souffle
Ciabatta vitello tonato
Oven frikandel
Tikka masala sandwich
Ham/kaas souffle
Kipspies met krieltjes
Nasi goreng schotel
Op maandag 24 april stapt Heineken
's-Hertogenbosch over op betaling met de
Chipknip.
Vanaf deze datum moet u in 's-Hertogenbosch
maaltijden en drankjes afrekenen met een
chipknip in plaats van uw personeelspas.
Medewerkers kunnen daarna nog tot één
maand bij een kassa met de personeelspas
betalen om hun saldo op te maken.
Locaties opwaardeerunits
In 's-Hertogenbosch worden op 28 maart
twee opwaardeerunits geplaatst voor de
opwaardering van het chipknip-saldo:
1. Bedrijfsrestaurant
(Rietveldenweg 25)
2. Kantoorrestaurant
(Rietveldenweg 37)
Bovendien is het ook
mogelijk om het saldo
van uw chipkaart op
te waarderen bij bijna
alle bankfilialen.
Kippencremesoep
Vissoep
Aspergesoep
Polarbroodje tonijn
Broodje kipburger
Sandwich ei en spek
Vissnack
Schnitzel, gekookte
aardappelen
Scholfilet met friet
HOOFD- EN EINDREDACTIE
GERRIT SMAN
CORRESPONDENTEN
JAAP RENTMEESTER
VORMGEVING EN EINDREDACTIE
KOMPAS MEDIA
UITGAVE VAN HEINEKEN NEDERLAND
HCG GRAFIGROEP