IS OVERAL ZO SCHOON!" HET MENU Colofon m 'S-HERTOGENBOSCH NIEUWS Maandag Hoendersoep Tomatensoep Dinsdag Woensdag Uiensoep Donderdag Reepjessoep Vrijdag Maandag Dinsdag Woensdag Mosterdsoep Chippen in 's-Hertogenbosch Donderdag Kervelsoep Vrijdag Er is veel veranderd op de Brouwerij de laatste jaren, daar zijn we het allemaal wel over eens. Het leek BHN een aardig idee om eens aan iemand die na geruime tijd terug is, te vragen wat hem het meeste opviel aan de 'nieuwe' Brouwerij. Brouwer John Mulders werd na 32 jaar Bossche Brouwerij in 2004 gedetacheerd bij de 'Stoombierbrouwerij Oudaen' in het hartje van Utrecht. Onlangs moest hij zijn baan als 'kasteelheer, brouwer, verpakker, excursieleider, kwaliteitscontroleur, boekhouder etc.' door een forse hernia opgeven. Voor hij —f ging was John nog een korte J i 1 periode terug op de Bossche il'B1'—T" John Mulders: "Het is overal schoon gezien. Wat productie gaan en dat is goed voor de werkgelegenheid. Per fte J 4"*--"^ 11000 hectoliter is heel wat anders dan mijn 700 hectoliter s~ bij Oudaen! 1 «*-1-4'. "j 4h Ik heb wat brouwen betreft de hele technische ontwikkeling meegemaakt. Van 'knoppen werk' tot aan bijna de opstart van brouwhuis 4. Het nieuwe brouwhuis is technisch veel en veel beter dan het oude brouwhuis. Maar als ik het vergelijk met het oude brouwhuis en zeker met mijn 'brouwhuisje' bij Oudaen, voelt het koud en kil aan. Dat komt natuurlijk ook omdat er vroeger vijftien, zestien man in en rond het brouwhuis werkten, en nu nog maar drie! Het is trouwens overal een stuk rustiger. Het is ook wennen datje niet meer overal binnen kunt lopen. Jammer is dat de Bossche Heineken cultuur zoals ik die kende, verdween. Ik mis daardoor de gezelligheid en gemoedelijkheid van vroeger. Dat er iets moest gebeuren, was duidelijk. Maar ik ben overdonderd door de korte tijd waarin op de Bossche Brouwerij alles is gerealiseerd." Moestuinsoep Ossenstaartsoep Bloemkoolsoep Paddestoelensoep Vissoep Rundvleessoep Ossestaartsoep Chinese kippensoep Kalfssoep Uiensoep Toscaanse tomatensoep Bol moestuingroenten Macaroni Bolognese Champignon vleesbroodje Boterham brandnetelkaas Kipspies met krieltjes Worstebroodje Bol gekookte ham Nasi goreng schotel Bol grootmoeders stoverij Roggebrood wortel/knol Schnitzel, gekookte Boeren omelet aardappelen Stapelbrood roomkaas/ham Scholfilet met friet Kibbeling Pistoletje filet Americain Macaroni Bolognese Kip/champignon souffle Ciabatta vitello tonato Oven frikandel Tikka masala sandwich Ham/kaas souffle Kipspies met krieltjes Nasi goreng schotel Op maandag 24 april stapt Heineken 's-Hertogenbosch over op betaling met de Chipknip. Vanaf deze datum moet u in 's-Hertogenbosch maaltijden en drankjes afrekenen met een chipknip in plaats van uw personeelspas. Medewerkers kunnen daarna nog tot één maand bij een kassa met de personeelspas betalen om hun saldo op te maken. Locaties opwaardeerunits In 's-Hertogenbosch worden op 28 maart twee opwaardeerunits geplaatst voor de opwaardering van het chipknip-saldo: 1. Bedrijfsrestaurant (Rietveldenweg 25) 2. Kantoorrestaurant (Rietveldenweg 37) Bovendien is het ook mogelijk om het saldo van uw chipkaart op te waarderen bij bijna alle bankfilialen. Kippencremesoep Vissoep Aspergesoep Polarbroodje tonijn Broodje kipburger Sandwich ei en spek Vissnack Schnitzel, gekookte aardappelen Scholfilet met friet HOOFD- EN EINDREDACTIE GERRIT SMAN CORRESPONDENTEN JAAP RENTMEESTER VORMGEVING EN EINDREDACTIE KOMPAS MEDIA UITGAVE VAN HEINEKEN NEDERLAND HCG GRAFIGROEP

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken Brouwerij Nieuws | 2006 | | pagina 4