UW MENING OVER BHN co-packing naar exel tm HET MENU Q 'S-HERTOGENBOSCH NIEUWS Colofon De redactie van BHN was erg benieuwd hoe u denkt over de verandering van 'Brouwerij Nieuws' naar 'Brouwerij 's-Hertogenbosch Nieuws'. Saskia Vogelzang heeft als stageopdracht, een mini-enquête gehouden om daar inzicht in te krijgen. Daar reageerden 65 lezers op. Uit de enquête van BHN nummer7 bleek dat ongeveer de helft van het aantal respondenten het nieuwe A3-formaat een verbetering vindt ten opzichte van het A4 formaat van het vroegere Brouwerij Nieuws, zoals u in de tabel ziet. Het gaat om 43% die het een verbetering vind en 45% die dat niet vind. Dit geldt ook voor de vraag of het blad in de nieuwe opmaak makkelijker leest dan voorheen. Ook op deze vraag zijn de antwoorden tegenstrijdig. Dat het blad voortaan tweewekelijks komt in plaats van iedere week vindt 43% goed, 28% maakt het niet uit en 29% vindt het een verslechtering. Doordat 65% het kleurgebruik en 51% de indeling van het vernieuwde personeelsblad beter vindt dan voorheen, is er een meerderheid (63%) die vindt dat het 'Brouwerij 's-Hertogenbosch Nieuws' een verbetering is ten opzichte van het oude 'Brouwerij Nieuws'. 23% 1 Met de feestelijke ondertekening van het contract SLA tussen Heineken en Exel is woensdag 30 november het einde van het project 'Verbeter co-producing' gevierd. In dit project zijn twee belangrijke verbeteringen doorgevoerd om co-pack activiteiten in de toekomst beter te laten verlopen. In de eerste plaats is er een draaiboek opgesteld aan de hand waarvan nieuwe co-packing activiteiten worden opgestart. Iedere actie krijgt in de toekomst een projectleider toegewezen die het draaiboek als checklist zal hanteren. Hiermee kan zeker gesteld worden dat alle benodigde stappen tijdig worden uitgevoerd. De tweede verbetering betreft een nieuwe manier van samenwerken tussen de co-packer en Heineken. Voorheen werd per actie de goedkoopste co-packer geselecteerd die alleen maar de activiteiten voor het ompakken hoefde te regelen. Nu is er sprake van een partnership met één partij (Exel) die zelf verantwoordelijk is voor alles wat nodig is om het omgepakte product tijdig aan Heineken te leveren. Zij kopen bier bij ons in en wij kopen het omgepakte product terug. Wij zijn er van overtuigd dat we met deze nieuwe partner en werkwijze in staat zijn snel en flexibel in te spelen op vragen naar speciale verpakkingen vanuit de verschillende markten. Joop Knuist Rico van Burgh E°l°nne2* Maandag Rundvleessoep Minestronesoep Dinsdag Woensdag Ind. Gado gadosoep Donderdag Groentensoep Maissoep Vrijdag Maandag Dinsdag Woensdag Uiensoep Donderdag Minestronesoep Groentensoep Vrijdag BALIE VOOR PERSONEELSADMINISTRATIE Om onnodig geloop over de afdeling te voorkomen en ter bescherming van ieders privacy, is er nu een balie op de afdeling Personeelsadministratie. Wie 'zaken' moet doen met Personeelsadministratie wordt vriendelijk verzocht zich daar te melden. Beter Hetzelfde Slechter A3-formaat 43% 12% 45% Leest makkelijker 48% 6% 46% 2-Wekelijks 43% 28% 29% Kleurgebruik 65% 17% 18% Indeling 51% 26% Verbetering 63% 0% 37% j Ol *ijna van cr* i Tart j Toscaanse tomatensoep Erwtensoep Uiensoep Vissoep Kippensoep Franse peultjessoep Maissoep Tomatensoep Broccolisoep Broodje gekruid gehakt Gehaktbal Bami/satéschijf Loempia Kikastick Eggburger Kipsatékroket Kaassouflé Goulashkroket Nasischijf Vissnack Diverse snacks Kofte/tomaten/saus Gehaktbal Kikastick Kroepia Tosti Hawai Ciabatta eisalade Satékroket Mexicano Pistoletje filet americain Kaassouflé Bamischijf Macaroni, bolognesesaus, geraspte kaas, ciabatta olijven Jagerschnitzel, gekookte aardappelen, sperziebonen met paprika vleesjus Witte rijst, kip in kerriesaus, sambalboontjes, atjar, kroepoek Krielaardappeltjes, biefstuk, champignonsaus, Hawaisalade Gepaneerde scholfilet, remouladesaus, pommes duchesses, Parijse worteltjes Macaroni, bolognesesaus, geraspte kaas, ciabatta olijven Jagerschnitzel, gekookte aardappelen, sperziebonen met paprika, vleesjus Witte rijst, kip in kerriesaus, sambalboontjes, atjar, kroepoek Krielaardappeltjes, biefstuk, champignonsaus, Hawaisalade Vermicellisoep Vissoep Vissnack Diverse snacks HOOFDREDACTIE GERRIT SMAN EINDREDACTIE GERRIT SMAN, KOMPAS MEDIA REDACTIE SASKIA VOGELZANG CORRESPONDENTEN JAAP RENTMEESTER OPMAAK KOMPAS MEDIA Gepaneerde scholfilet, remouladesaus pommes duchesses, Parijse worteltjes HCG GRAFIGROEP UITGAVE VAN HEINEKEN NEDERLAND

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken Brouwerij Nieuws | 2006 | | pagina 4